Plan een bezichtiging

Een bijzonder gezellige plek

Beschrijving

Lees meer
ADRES
Veilingstraat 2 (3521 BH) Utrecht.

ALGEMEEN
Het gebouw betreft de voormalige Bo-Rent locatie. Het gebouw bestaat uit begane grond en is voorzien een volledige tussenvloer. Deze locatie zal op termijn worden getransformeerd naar woningbouw. Derhalve is het gebouw beschikbaar voor tijdelijke verhuur. Een gedeelte van het gebouw is verhuurd aan Avis-Budget.

LIGGING C.Q. BEREIKBAARHEID
op loopafstand van het Centraal Station Utrecht en het Jaarbeursplein.
De uitvalswegen van Knooppunt Oudenrijn zijn ook op enkele autominuten afstand gelegen waar men aansluiting heeft op de belangrijkste verkeersaders.

Het Stations gebied is het nieuwe zakelijke centrum van Utrecht o.a. door het hoofdkantoor van de Rabobank Nederland en het Stadskantoor Utrecht waar de diensten van de gemeente Utrecht zich centraal hebben gevestigd. Ook zal hier het WTC Utrecht worden gerealiseerd.

Daarnaast wordt de Knoopkazerne her ontwikkeld tot een multifunctioneel kantoorgebouw t.b.v. de Rijksoverheid. Op het huidige Jaarbeursterrein is er eveneens een megabioscoop en zijn een casino en hotel gepland. In de directe omgeving bevinden zich diverse trendy restaurants o.a. aan de sfeervolle Veilinghavenkade.

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 3.767 m² b.v.o., onderverdeeld als volgt:
· Ca. 1.744 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
· Ca. 2.023 m² tussenvloer inclusief kantoren op de verdieping.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd.

PARKEREN
Op eigen terrein.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsruimte, rekening houdend met het ter plaatse geldende Bestemmingsplan Actualisering (31 oktober 2013)
?
HUURPRIJS
€ 8.720,- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting,.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg te bepalen, bedoeld als verrekenbaar voorschot op de door of vanwege verhuurder te verzorgen kosten met betrekking leveringen van diensten en zaken.

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
Rechtstreeks door huurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
De huurtermijn bedraagt 2 (twee) jaar. Langere huurperiode is bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 4 (vier) maanden voor het aflopen van de huurtermijn. In de huurovereenkomst zal een definitieve einddatum worden opgenomen.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
?
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 8.720,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 1.744 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

De buurt waar Veilingstraat 2, 3521 BH Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken