Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Adres
Lumax. Ondiep Zuidzijde 6 te Utrecht.

Algemeen
Lumax is een kantoorverzamelgebouw in de Utrechtse wijk Ondiep, direct ten Noorden van het centrum. Het gebouw is ingericht als ondernemerscentrum en biedt een ideale huisvestingsmogelijkheid aan kleinere en startende ondernemingen in de sector zakelijke dienstverlening.

In Lumax zijn 42 verhuurbare units aanwezig, variërend van ca. 30 m2 tot ca. 100 m2. Een aantal units heeft hoge plafonds en een entresolvloer, met een speels karakter en extra bruikbare ruimte tot gevolg. Ook zijn er units die over een eigen pantry beschikken. Vanzelfsprekend kunt u ook meerdere units naast elkaar huren als u een grotere ruimtebehoefte hebt.

Locatie
Lumax ligt aan de Ondiep Zuidzijde, een zijstraat van de Amsterdamsestraatweg, direct naast winkelcentrum De Plantage. De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Met de bus bent u in enkele minuten op het Centraal Station. In de omgeving is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Lumax beschikt over een eigen fietsenkelder.

Vloeroppervlakte
42 verhuurbare units, variërend van ca. 30 m2 tot ca. 100 m2. Kijk op de website lumax-utrecht.nl voor de beschikbare units.

Voorzieningen
De units worden opgeleverd in de huidige staat, de foto’s op de website lumax-utrecht.nl geven u de beste eerste indruk.

In Lumax is infrastructuur voor data- en telecommunicatie aanwezig. Door een mantelcontract met een provider kunnen tegen betaling door u gewenste telefoon- en dataverbindingen worden verzorgd.

Lumax heeft een bemande receptie voor de ontvangst van uw bezoekers en tegen een geringe vergoeding kunnen vergaderzalen worden gebruikt.

De gemeenschappelijke ruimten zijn verzorgd en geven via ruime gangen en trappartijen toegang tot alle units. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig. Vanzelfsprekend is er ook een lift in het gebouw aanwezig. De fietsen van u en uw personeel kunnen worden gestald in de gemeenschappelijke fietsenkelder.

Huurprijs en servicekosten
De huurprijzen in Lumax zijn zonder meer concurrerend en worden over de netto oppervlakte van de units berekend, de gebruikelijke opslagfactor voor medegebruik van gemeenschappelijke ruimten (die bij vergelijkbare gebouwen eenvoudig kan oplopen tot 50%) wordt niet toegepast. U betaald alleen de ruimte die u daadwerkelijk gebruikt. Voor entresolvloeren geldt een aangepaste huurprijs.

In Lumax worden vaste servicekosten gehanteerd, die afhankelijk zijn van de oppervlakte van de betreffende unit. Geen voorschotbetalingen met een jaarlijkse bijbetaling achteraf, u weet vooraf precies waar u aan toe bent. Prijstechnisch is Lumax dus ook een interessante optie.

Kijk op de website lumax-utrecht.nl voor nadere informatie over de huurprijs en servicekosten van de beschikbare units.

BTW
De huurprijs en servicekosten zijn belast met BTW. Indien niet kan worden geopteerd voor een met BTW belaste huurprijs, dan wordt de huurprijs met 5% verhoogd.

Indexatie
De huurprijs en servicekosten worden jaarlijks op 1 januari verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurtermijn
In Lumax wordt gewerkt met flexibele huurtermijnen. Uitgangspunt is een minimale eerste huurtermijn van 1 jaar met een aansluitende verlenging voor onbepaalde tijd.

Opzegtermijn
6 maanden.

Betalingen
Per maand vooruit te voldoen.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
Standaard model Lumax, gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015.

Aanvaarding
In overleg. Kijk op de website lumax-utrecht.nl voor de beschikbare units.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1920
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 100 m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Nabij winkelcentrum

De buurt waar Ondiep-Zuidzijde 6, 3551 BW Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken