Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM OVERIJSSELHAVEN 63 VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Centraal gelegen
2. Eigen parkeergelegenheid
3. Multifunctioneel gebouw
4. Modern bedrijventerrein
5. Uitstekende verkeersontsluiting

ADRES
Overijsselhaven 63 te Nieuwegein (3433 PH).

ALGEMEEN
Het bedrijfsgebouw is gelegen op het zuidelijke deel van het industrieterrein "Plettenburg - De Wiers'. Bedrijventerrein Plettenburg en De Wiers vormen samen het grootste bedrijventerrein van Nieuwegein. Het totale oppervlak van de terreinen is circa 140 hectare. Het bedrijventerrein kenmerkt zich vooral door een diversiteit aan met name bedrijfspanden met kantoorruimte, showrooms en daarnaast vrijstaande bedrijfsgebouwen. Nieuwegein heeft een grote aantrekkingskracht op de regio. Als stad ligt Nieuwegein direct ten zuiden van Utrecht en tevens liggen Houten, IJsselstein en Vianen op een steenworp afstand. Hiermee is een zeer uitgestrekt verzorgingsgebied binnen handbereik.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Door de gunstige ligging vlakbij de verkeersaders A2, A12 en A27 is het object gemakkelijk en snel te bereiken. Door de komst van de nieuwe ontsluiting aan de rijksweg A27 (afrit A28), is de bereikbaarheid van het bedrijventerrein geoptimaliseerd. Met het openbaar vervoer, doormiddel van meerdere bushaltes, zijn Plettenburg en De Wiers ook goed bereikbaar.

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 155 m² bedrijfs-/praktijkruimte, onderverdeeld in:
• 80 m² op de begane grond;
• 75 m² op de eerste verdieping.

In overleg kan deze unit gecombineerd worden met de Overijsselhaven 55, bestaande uit 320 m² bedrijfsruimte op de begane grond.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

PARKEREN
Er kunnen maximaal 2 parkeerplaatsen voor personenauto’s (direct voor het gehuurde) worden gehuurd.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief o.a.:
· boiler;
· brandslanghaspel;
· bestaande vloerbedekking;
· diverse opbouwwandcontactdozen;
· toilet;
· pantry;
· luchtverwarming / airco unit (eerste etage);
· systeemplafond v.v. inbouw verlichtingsarmaturen;
· meterkast voorzien van zelfstandige elektra;
· openslaande dubbele loopdeur.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Het vigerende bestemmingsplan betreft “Plettenburg-De Wiers 2009”. De enkelbestemming is Bedrijf, waarbij bedrijven ten hoogste tot en met categorie 4 B die vermeld staan in de Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan.

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de Gemeente Nieuwegein.

HUURPRIJS (bedrijfs-/praktijkruimte)
€ 950,- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

HUURPRIJS (parkeerplaatsen)
€ 250,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 1.500,- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen, als vaste vergoeding op de kosten van onder andere de volgende leveringen en diensten:
· onderhoud luchtverwarming / airco unit;
· onderhoud (buiten)terrein;
· onderhoud dak en hemelwater afvoer;
· (normaal) waterverbruik.

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
Kosten nutsbedrijven (elektra) zal huurder, per ingangsdatum rechtstreeks voldoen aan betreffende nutsbedrijven.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurindexering geldt voor zowel de huurprijs als ook voor de vaste servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
Per direct.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.

Bijzonderheden
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend. Ten aanzien van de juistheid van de door ons samengestelde gegevens ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. In het geval dat onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanspraak op uitkering geeft, is aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat in voorkomend geval onder deze verzekering voor uitkering in aanmerking komt.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 950,- per maand
Servicekosten € 1.500,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 155 m²

De buurt waar Overijsselhaven 63, 3433 PH Nieuwegein zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken