Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
ALGEMEEN
De Vanadiumweg 16 ligt prachtig aan de rand van de bebouwde kom, nabij de ongerepte polders van de Eemvallei. De ligging maakt het goed bereikbaar, gecombineerd met goede ontsluitingen en prima parkeermogelijkheden. Bedrijventerrein Isselt is een goed gewaardeerd bedrijventerrein met prima ontsluitingsmogelijkheden. De geheel gerenoveerde kantoorlaag is voor meerdere doeleinden te gebruiken: kantoor, showroom, werkplaats, atelier of bijvoorbeeld praktijkruimte.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Per auto zijn het centrum van Amersfoort en de rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig en snel bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort en de regio via de Nijverheidsweg-Noord en Amsterdamseweg.

OPPERVLAKTE
Oppervlakte van de 1e verdieping betreft circa 150 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
Pand wordt opgeleverd met verstrekking van o.a.:
• gezamenlijke en verzorgde entree;
• eigen keuken/pantry;
• eigen toiletgroep;
• systeemplafond v.v. inbouwverlichting;
• royale daglichttoetreding.

PARKEREN
Rondom het gebouw zijn langs de openbare weg ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens beschikt de verdieping over 2 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein.

HUURPRIJS
Huurprijs € 975,00 per maand, te vermeerderen met 21% omzetbelasting en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Op basis van een jaarlijks verrekenbaar voorschot ter grootte van € 20,-- per m² per jaar, te vermeerderen met 21% omzetbelasting, ter behoeve van de levering van gas (t.b.v. verwarming), water en elektra, evenals het groenonderhoud, terreinonderhoud en glasbewassing.

HUURTERMIJN
Diverse huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW- belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.

BIJZONDERHEDEN
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en afkomstig uit ons inziens betrouwbare bron.

Nadere informatie: BRECHEISEN Bedrijfsmakelaars Amersfoort / IBG
Stationsplein 28
3818 LE AMERSFOORT
T: 033 – 451 25 01
E: amersfoort@brecheisen.nl
W: www.brecheisenbedrijfsmakelaars.nl
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 975,- per maand
Servicekosten € 20,- per maand
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1960
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 150 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

De buurt waar Vanadiumweg 16, 3812 PZ Amersfoort zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken