Brecheisen Business Boxing - december 2020

SCHRIJF JE IN VOOR HET BRECHEISEN BUSINESS BOXING GALA 2020

De ingeschreven deelnemers voor 2020 zullen de eerst volgend GALA mee doen. De COVID ontwikkelingen worden afgewacht of er in 2021 een Gala kan plaatsvinden. Zodra er een nieuwe inschrijving is, dan zullen wij dit kenbaar maken op social media en onze website.

Deelnemers Grand Finals!

Nog één maand te gaan!
Dan start seizoen 2019 van het Brecheisen Business Boxing concept. Het is ons gelukt om wederom een super mooie groep van maarliefst 22 deelnemers te kunnen samenstellen. Drie maanden lang trainen zij intensief met elkaar om zo klaargestoomd te worden voor de GRAND FINALS, waar zij het tegen elkaar opnemen in de ring! SAVE THE DATE Grand Finals: Dinsdag 3 december 2019 @ Studio A12.
Wie kom jij aanmoedigen? Tickets en VIP tafels zijn vanaf binnenkort te reserveren via de website. #BBB2019

Brecheisen Business Boxing - 3 december 2019

Het nieuwe Brecheisen Business Boxing seizoen staat voor de deur!
Na drie denderende en uitverkochte edities wordt er achter de schermen hard gewerkt om de vorige edities wederom te overtreffen! Meer business mogelijkheden, nóg harder trainen, meer spektakel en meer entertainment; dat zijn de speerpunten voor aankomende editie. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de laatste updates omtrent deelname en het sensationele boksgala op dinsdag 3 december. 

Brecheisen Business Boxing - 3 december 2018

Wederom was het Brecheisen Business Boxing 2018 in StudioA12 een groot succes!
Ruim 700 bezoekers waren aanwezig op de 3e editie van dit geweldige spektakel! Wij willen iedereen bedanken die hebben meegewerkt om dit event mogelijk te maken en in het bijzonder; alle deelnemers, organisatie, supporters en mede sponsoren.

Brecheisen Business Boxing 2017 in StudioA12 was een groot succes!

6 december vormde Studio A12 het spectaculaire decor voor de 2e editie van het Business Boxing Gala.
Meer dan 500 bezoekers kwamen af op dit fantastische spektakel. Wij bedanken iedereen die hebben meegewerkt om dit event mogelijk te maken en in het bijzonder; alle deelnemers, organisatie, supporters en mede sponsoren.