Brecheisen Business Boxing - 12 januari 2022

AFTERMOVIE BRECHEISEN BUSINESS BOXING 2022

Een evenement waar we met trots op terugkijken!

Het boksevent dat plaatsvond op dinsdag 19 april in Studio A12 te Bunnik was weer bomvol boksfanaten die met volle teugen hebben kunnen genieten van meerdere spannende en spectaculaire bokspartijen. Meer dan 750 bezoekers kwamen af op deze uitverkochte 5e editie van dit fantastische spektakel.

Brecheisen Bedrijfsmakelaars B.V. bedankt de tal van toeschouwers, alle boksende ondernemers, mede sponsoren en iedereen die heeft meegewerkt om dit onvergetelijke evenement neer te zetten.

SCHRIJF JE IN VOOR HET BRECHEISEN BUSINESS BOXING GALA 2022

Op woensdag 12 januari 2022 van dit jaar wordt Brecheisen Business Boxing opnieuw georganiseerd. Het fenomenale boksgala voor ondernemers, georganiseerd door BHG, Brecheisen Bedrijfsmakelaars en De Nederlandse Boksbond wordt weer één groot spektakel in Studio A12. Dus maak je borst maar nat, want het Brecheisen Business Boxing is back! 

Bekijk hier de aftermovie van 2019

Nieuwe ronden, nieuwe kansen!
Wegens groot succes is Studio A12 in samenwerking met de Nederlandse Boksbond voor het vijfde jaar op zoek naar de stoerste ondernemers, werkgevers of managers van Utrecht en omstreken (man óf vrouw, met óf zonder ervaring!). Met OnderNamen als communicatiepartner en Brecheisen Bedrijfsmakelaars als hoofdsponsor (www.brecheisenbedrijfsmakelaars.nl), zijn er twintig plaatsen beschikbaar gesteld, waarbij je als relatie van BHG als eerste in de gelegenheid bent om je in te schrijven voor dit onvergetelijke sportavontuur.

Met een groep van gelijkgestemde managers en ondernemers wordt je in een traject van drie maanden, onder begeleiding van professionals, mentaal en fysiek klaargestoomd om het tijdens een echt boksgala tegen elkaar op te nemen in de ring. Een ‘once in a lifetime experience’ voor de zakelijke markt! Na de zomervakantie weer helemaal in vorm komen? Sport draagt bij aan het welzijn, helder denkvermogen en zorgt voor verbinding. De ingrediënten voor succes en resultaat.

Meld je nu aan

Deelnemen?
Het is tot 1 augustus 2021 mogelijk om je op te geven via de website www.business-boxing.nl/aanmelden. Benieuwd of je binnen de doelgroep valt? Op de hiervoor genoemde website is een doelgroepomschrijving en meer informatie over het traject te vinden. Er wordt na aanmelding contact met je opgenomen door de organisatie, waarna er een selectie wordt gemaakt en er twintig deelnemers overblijven. Vanaf september wordt er tweemaal per week samen getraind om zo klaargestoomd te worden voor de eindstrijd in december. Kosten voor deelname zijn 600,- excl. btw. Dit is inclusief de kosten voor de trainingen, een onvergetelijk en geheel verzorgd boksgala, één extra vip-ticket om weg te geven en twee netwerkmomenten met oud en nieuw business boksers gedurende het traject.

Grand Finals Brecheisen Business Boxing
De grands finals vinden plaats op woensdagavond 12 januari 2022 in Studio A12 te Bunnik, van 19.30 uur tot 00.30 uur. Benieuwd hoe het eraan toegaat? Bekijk de aftermovie van 2019 hier.

Voor vragen en meer informatie over het Brecheisen Business Boxing event kun je contact opnemen met Roos Verkerk, bereikbaar via info@business-boxing.nl

Toegangstickets
Studio A12 wordt voor de Grand Finals omgetoverd tot Rumble in The Jungle - The Business Edition, met als middelpunt de plek waar het de hele avond om draait: de boksring. Maar een boksgala is natuurlijk niets zonder een enthousiast publiek. Ook dit jaar is het weer mogelijk om VIP tafels te reserveren en je relaties zo van dichtbij jouw match te laten beleven. De informele sfeer zorgt voor een sensationele avond en biedt de ideale mogelijkheid om te netwerken met ondernemend Utrecht. 

Vip-tafels en -tickets kunnen binnenkort besteld en gereserveerd worden via de website. So get ready to rumble people!

SCHRIJF JE IN VOOR HET BRECHEISEN BUSINESS BOXING GALA 2020

De ingeschreven deelnemers voor 2020 zullen de eerst volgend GALA mee doen. De COVID ontwikkelingen worden afgewacht of er in 2021 een Gala kan plaatsvinden. Zodra er een nieuwe inschrijving is, dan zullen wij dit kenbaar maken op social media en onze website.

Deelnemers Grand Finals!

Nog één maand te gaan!
Dan start seizoen 2019 van het Brecheisen Business Boxing concept. Het is ons gelukt om wederom een super mooie groep van maarliefst 22 deelnemers te kunnen samenstellen. Drie maanden lang trainen zij intensief met elkaar om zo klaargestoomd te worden voor de GRAND FINALS, waar zij het tegen elkaar opnemen in de ring! SAVE THE DATE Grand Finals: Dinsdag 3 december 2019 @ Studio A12.
Wie kom jij aanmoedigen? Tickets en VIP tafels zijn vanaf binnenkort te reserveren via de website. #BBB2019

Brecheisen Business Boxing - 3 december 2019

Het nieuwe Brecheisen Business Boxing seizoen staat voor de deur!
Na drie denderende en uitverkochte edities wordt er achter de schermen hard gewerkt om de vorige edities wederom te overtreffen! Meer business mogelijkheden, nóg harder trainen, meer spektakel en meer entertainment; dat zijn de speerpunten voor aankomende editie. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de laatste updates omtrent deelname en het sensationele boksgala op dinsdag 3 december. 

Brecheisen Business Boxing - 3 december 2018

Wederom was het Brecheisen Business Boxing 2018 in StudioA12 een groot succes!
Ruim 700 bezoekers waren aanwezig op de 3e editie van dit geweldige spektakel! Wij willen iedereen bedanken die hebben meegewerkt om dit event mogelijk te maken en in het bijzonder; alle deelnemers, organisatie, supporters en mede sponsoren.

Brecheisen Business Boxing 2017 in StudioA12 was een groot succes!

6 december vormde Studio A12 het spectaculaire decor voor de 2e editie van het Business Boxing Gala.
Meer dan 500 bezoekers kwamen af op dit fantastische spektakel. Wij bedanken iedereen die hebben meegewerkt om dit event mogelijk te maken en in het bijzonder; alle deelnemers, organisatie, supporters en mede sponsoren.