Brecheisen Business Boxing - 3 december 2019

BESTEL NU JE VIP-TAFEL OF TICKETS VOOR HET BRECHEISEN BUSINESS BOXING GALA OP 3 DECEMBER A.S.!

Studio A12 in Bunnik wordt voor de Grand Finals omgetoverd in een 'real American diner' met als middelpunt de plek waar het allemaal om draait: de boksring.
Maar het boksgala is natuurlijk niets zonder een enthousiast publiek. Het belooft een sensationale avond te worden in een informele sfeer. Een ideale gelegenheid om met zakenpartners van de wedstrijd te genieten en te netwerken met ondernemend Utrecht.

De VIP-tafels (8 of 10 persoons) en de losse VIP tickets zijn inclusief een Hollands drankenarrangement en heerlijke American bites. Vraag nu vast je plaatsen aan op Business Boxing of stuur per mail je wensen naar info@business-boxing.nl. Binnen enkele werkdagen hoor je of je aanvraag definitief kan worden gemaakt en ontvang je een persoonlijke uitnodiging met een definitieve bestellink.

See you around the ring!

Deelnemers Grand Finals!

Nog één maand te gaan!
Dan start seizoen 2019 van het Brecheisen Business Boxing concept. Het is ons gelukt om wederom een super mooie groep van maarliefst 22 deelnemers te kunnen samenstellen. Drie maanden lang trainen zij intensief met elkaar om zo klaargestoomd te worden voor de GRAND FINALS, waar zij het tegen elkaar opnemen in de ring! SAVE THE DATE Grand Finals: Dinsdag 3 december 2019 @ Studio A12.
Wie kom jij aanmoedigen? Tickets en VIP tafels zijn vanaf binnenkort te reserveren via de website. #BBB2019

Brecheisen Business Boxing - 3 december 2019

Het nieuwe Brecheisen Business Boxing seizoen staat voor de deur!
Na drie denderende en uitverkochte edities wordt er achter de schermen hard gewerkt om de vorige edities wederom te overtreffen! Meer business mogelijkheden, nóg harder trainen, meer spektakel en meer entertainment; dat zijn de speerpunten voor aankomende editie. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de laatste updates omtrent deelname en het sensationele boksgala op dinsdag 3 december.

Brecheisen Business Boxing - 3 december 2018

Wederom was het Brecheisen Business Boxing 2018 in StudioA12 een groot succes!
Ruim 700 bezoekers waren aanwezig op de 3e editie van dit geweldige spektakel! Wij willen iedereen bedanken die hebben meegewerkt om dit event mogelijk te maken en in het bijzonder; alle deelnemers, organisatie, supporters en mede sponsoren.

Brecheisen Business Boxing 2017 in StudioA12 was een groot succes!

6 december vormde Studio A12 het spectaculaire decor voor de 2e editie van het Business Boxing Gala.
Meer dan 500 bezoekers kwamen af op dit fantastische spektakel. Wij bedanken iedereen die hebben meegewerkt om dit event mogelijk te maken en in het bijzonder; alle deelnemers, organisatie, supporters en mede sponsoren.