Brecheisen Business Boxing - 3 december 2018

Boksen is hot; mannen én vrouwen, jong en oud, door heel Nederland beoefenen deze sport. Ook op televisie en in het bedrijfsleven zie je de sport steeds vaker. Het zogenaamde White Collar Boxing, kantoorboxen is helemaal van nu!
Na het succes van de vorige edities vormt Studio A12 op maandag 3 december 2018 voor de derde keer het spectaculaire decor van het Brecheisen Business Boxing Gala. Met Brecheisen Bedrijfsmakelaars (www.brecheisen.nl) als hoofdsponsor, dagen wij ondernemers, werkgevers en managers dit jaar weer uit om het tegen elkaar op te nemen in de boksring. In samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden zij in de maanden voorafgaand aan het gala door professionals klaargestoomd tijdens wekelijkse bokstrainingen.

Het Brecheisen Business Boxing Gala is niet zomaar een gala, het is een totaalpakket waar maanden voorbereiding en training in zit” vertelt Roos Verkerk van Studio A12.
Vanaf september wordt van start gegaan met tweewekelijkse trainingen waarbij zakelijke vechtlust wordt gekoppeld aan een inspirerende, lichamelijke inspanning. Ondernemers en managers van onder andere Accord, Fysio Holland, Manz Legal, Primera en TeamQ14 trainen bij een professionele boksschool samen met de andere deelnemers. Plezier gegarandeerd én een actief begin van de dag, vol energie! De deelnemerslijst voor 2018 is inmiddels rond. Wel kun je bij dit grootse spektakel aanwezig zijn! Hieronder bemachtig je de kaarten voor dit grootse evenement in studio A12 te Bunnik. Start evenement 19:00 uur.

Bestel tickets

  
  

Brecheisen Business Boxing 2017 in StudioA12 was een groot succes!

6 december vormde Studio A12 het spectaculaire decor voor de 2e editie van het Business Boxing Gala.
Meer dan 500 bezoekers kwamen af op dit fantastische spektakel. Wij bedanken iedereen die hebben meegewerkt om dit event mogelijk te maken en in het bijzonder; alle deelnemers, organisatie, supporters en mede sponsoren.