Plan een bezichtiging

Een bijzonder gezellige plek

Beschrijving

Lees meer
5X GEEN PLEK ZOALS DE “PROOSTWETERING 25 C TE UTRECHT”
1. Modern bedrijventerrein
2. Goed bereikbaar door de goede ligging (nabij de A2)
3. Glasvezel.
4. Onderdeel van een goed verzorgd bedrijvencomplex.
5. 3 eigen parkeerplaatsen.

ADRES
Proostwetering 25C (3543 AB) Utrecht.

ALGEMEEN
Het hoogwaardig afgewerkte object (bouwjaar 2008) bevindt zich op bedrijventerrein De Wetering, direct aan de A2 gelegen. Het moderne en goed verzorgde bedrijventerrein wordt middels een samenwerking tussen Gemeente en bedrijven via parkmanagement beheerd.

Op het bedrijventerrein zijn o.a. de volgende ondernemingen gevestigd: Louwman, Ekris BMW, GLS, DHL Parcel, Mur Conditioning, Profile Tyre Center, St Antonius ziekenhuis.

LIGGING C.Q. BEREIKBAARHEID
Door de centrale ligging van het bedrijventerrein uitstekend bereikbaar. Goed te bereiken via de rijksweg A2 (Amsterdam – Den Bosch) en de Zuilense ring ( Ring Utrecht Noord). Daarnaast is er ook een goede verbinding met de rijkswegen A27 en A28. Openbaar vervoer is mogelijk middels buslijn 39.

OPPERVLAKTE
Het beschikbare vloeroppervlak bedraagt totaal circa 304 m² zelfstandige vloeroppervlak, onderdeel uitmakend van een groter geheel, onderverdeeld in:
· Ca. 226 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
· Ca. 40 m² kantoor ruimte, begane grond;
· Ca. 38 m² kantoor ruimte, eerste verdieping

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
?
BOUWJAAR
2008

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Catharijne
Sectie : A
Nummers : 1849
Kadastrale perceelgrootte : 3 a 79 ca
Zakelijk recht : Erfpacht, eeuwig durend afgekocht

BESTEMMING
Bedrijfsruimte met kantoor.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat en is o.a. voorzien van:

Bedrijfsruimte:
· vrije hoogte circa 7 m;
· vloerbelasting begane grond circa 2.000 kg/m²;
· monolithisch afgewerkte betonvloer;
· elektrisch bedienbare overheaddeur van circa 3 x 4 meter en loopdeur;
· verwarming d.m.v. gasheater;
· TL-verlichtingsarmaturen;
· buitenverlichting;
· Lichtstraat in het dak;
· noodverlichting;

Kantoorruimte:
· vloerbelasting circa 400 kg/m²
· systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
· CV voorzien van radiatoren;
· Sanitaire voorziening;
· pantry 1e verdieping;
· mechanische ventilatie;
· kabelgoten voorzien van elektra, databekabeling en WCD’s;
· te openen ramen;
· huidige scheidingswanden;
· huidige vloerbedekking;
· noodverlichting.
Het buitenterrein is verhard met klinkers en voorzien van straatverlichting.
?
PARKEREN
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. Er zijn circa 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

KOOP/HUURPRIJS
€ 565.000 kosten koper. Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde belasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

Verhuur is bespreekbaar. De huurprijs bedraagt € 42.500,- per jaar exclusief BTW. Voor overige voorwaarden en condities verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat ‘as-is’ met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.
?
KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
In overleg.

Bijzonderheden
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend. Ten aanzien van de juistheid van de door ons samengestelde gegevens ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. In het geval dat onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanspraak op uitkering geeft, is aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat in voorkomend geval onder deze verzekering voor uitkering in aanmerking komt.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en afkomstig uit ons inziens betrouwbare bron.

Nadere informatie:
Brecheisen Bedrijfsmakelaars B.V. / IBG
Maliebaan 2
3581 CM UTRECHT
T: 030 – 233 11 16
E: bedrijven@brecheisen.nl
W: www.brecheisenbedrijfsmakelaars.nl
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 565.000,- k.k.
Prijs € 42.500,- per jaar
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 379 m²
Bruto vloeroppervlakte 226 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

De buurt waar Proostwetering 25c, 3543 AB Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken