Plan een bezichtiging

Een bijzonder gezellige plek

Beschrijving

Lees meer
5X GEEN PLEK ZOALS MALIESINGEL 57 UTRECHT
1. Zeer royale achtertuin en ruim balkon
2. Prachtig uitzicht over de singel
3. Op A-locatie gelegen
4. Ruime kamers aanwezig
5. Eventueel werken aan huis

ADRES
Maliesingel 57 (3581 BR) Utrecht.

ALGEMEEN
Karakteristiek en charmant herenhuis met royale achtertuin, inpandige berging en balkon. Dit historische object op een A-locatie maakt het mogelijk om van alle seizoenen te genieten van een prachtig stadsgezicht. De brede singel, de oude bomen, het zicht op het water, het Zocherpark en de karakteristieke bebouwing maken het tot een van de meest bijzondere locaties van Utrecht.

LIGGING C.Q. BEREIKBAARHEID
Vanuit de centrale ligging is het mogelijk van al hetgeen de stad te bieden heeft optimaal te genieten. U bent zo in het centrum om te winkelen of een hapje te eten bij een van de vele restaurants of heerlijk wandelen in de nabijgelegen parken. Daarnaast zijn het station en de uitvalswegen in de directe nabijheid gelegen.

De bestrating van de Maliesingel is recentelijk gerenoveerd in het nieuwe “auto’s te gast – concept (30 km per uur).

OPPERVLAKTE
Het voor verkoop beschikbare vloeroppervlak bedraagt totaal circa 381 m² b.v.o., onderverdeeld in:
· Ca. 086 m² in het souterrain;
· Ca. 108 m² op de begane grond;
· Ca. 095 m² op de 1e verdieping;
· Ca. 092 m² op de 2e verdieping.

Het object is conform de meetinstructie van de NVM ingemeten.

BOUWJAAR
1875.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Abstede
Sectie : C
Nummers : 1768
Kadastrale perceelgrootte : 97 centiare
Zakelijk recht : eigendom

Gemeente : Abstede
Sectie : C
Nummers : 1769
Kadastrale perceelgrootte : 2 are 56 centiare
Zakelijk recht : eigendom

BESTEMMING
De onroerende zaak heeft de bestemming “Gemeng 2”. In Gemengd-2 zijn de gronden bestemd voor wonen (en in samenhang daarmee aan-huis-ver-bondenberoepen of bedrijven) bedrijven uit de categorie 1 van de LvB, maatschappelijke voorzieningen en zakelijke dienstverlening. Deze laatste 3 functies zijn alleen op de eerstebouwlaag toegestaan.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige en technische en milieukundige staat, met tenminste de navolgende voorzieningen:
· gedeeltelijk dubbel glas;
· verwarming middels stadsverwarming;
· openhaard;
· deels houten vloeren;
· schouwen;
· trappenhuis;
· paneeldeuren;
· hoge ornamenten plafonds.

INDELING
Begane grond / entree
Bij binnenkomst een opmerkelijk hoge hal met marmeren vloer en enkele treden omhoog voor de beletage en enkele treden omlaag voor het souterrain.

Souterrain
hal met bergruimte onder de trap, garderobekast en ruim hangend toilet met fontein. Aan de voorzijde bevindt zich een dubbele bergkamer. Aan de achterzijde is een ruime mooie kamer met deur naar de tuin en dubbele en suite deuren naar een inpandige berging. Daarnaast is er aan de achterzijde een moderne inbouwkeuken voorzien van koelkast, gaskookplaat, vaatwasmachine, combimagnetron en rvs afzuigkap. Tevens is er een separate bergkast met een wasmachine – en drogeraansluiting. Deze gehele verdieping is voorzien van een marmeren vloer. Hal, keuken, tuinkamer en inpandige berging zijn voorzien van vloerverwarming.

Beletage:
Hal, hangend toilet met fontein. Indrukwekkende living met mooie hoogte, schouw, sierplafonds, houten vloerdelen en een werkelijk uniek uitzicht op de singel. Aan de achterzijde een grote kamer en aangrenzend toegang tot een fraai terras. In deze kamer zou een keuken het ook goed doen, evenals een werkkamer en/of bibliotheek. Mede aan de achterzijde is het uitzicht opmerkelijk!

1e verdieping:
hal, hangend toilet met fontein. Aan de voorzijde bevindt zich hier thans de woonkamer met zijkamer en aan de achterzijde de eetkamer. Dichte fraaie inbouwkeuken waarvan het schiereiland is voorzien van een inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, oven, magnetron, rvs-schouwkap, eetbar en een gedeeltelijk verlaagd plafond met spotjes. Tevens is er veel kastruimte en een geïntegreerde/inbouw wasmachine en droger aanwezig. Een antraciet hardstenen vloer voorzien van vloerverwarming en natuurstenen (graniet) aanrechtblad maken het geheel af. Deze verdieping is, (eventueel) ook als slaapverdieping te gebruiken.

2e verdieping:
hal met extra lichtinval door de aanwezigheid van een groot recent vernieuwd daklicht boven het trappenhuis. Hangend toilet met fontein. Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig. Complete badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele vaste wastafel en vloerverwarming.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels parkeervergunningen c.q. parkeer¬auto¬ma¬ten-systeem.

?
KOOPPRIJS
€ 1.765.000,-- kosten koper.
Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde belasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
In overleg.
Plan een bezichtiging

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 1.765.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 353 m²
Bruto vloeroppervlakte 108 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

De buurt waar Maliesingel 57, 3581 BR Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken