Plan een bezichtiging

Een bijzonder gezellige plek

Beschrijving

Lees meer
5X GEEN PLEK ZOALS GESSEL DE MEERN
1. Gelegen aan de hoofdingang van het bedrijfsterrein.
2. Voldoende parkeergelegenheid
3. Prima bereikbaarheid
4. Overheaddeuren met een hoogte van 4,2 meter
5. Goede gevel- en dakisolatie

ADRES
Gessel te De Meern

ALGEMEEN
Deze 3e en laatste fase van het project “Torenzicht” wordt gerealiseerd op bedrijfsterrein Oudenrijn te Utrecht (De Meern) en is gelegen aan Gessel. Deze 3e fase omvat 3 vanaf de doorgaande Oudenrijnseweg zichtbaar gelegen showroomunits en 5 bedrijfsunits. De showroomunits en de bedrijfsunits kunnen aan elkaar gekoppeld worden.

De showroomunits en de bedrijfsunits (met uitzondering van units 54 en 55) worden standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer. Alle units hebben een hoogte van circa 9 meter en zijn voorzien van een hoge overheaddeur van 4,20 meter en een afzonderlijke loopdeur. In de showroomunits geeft de loopdeur toegang tot een afgesloten trapopgang naar de verdieping, terwijl unit 60 bovendien beschikt over een dubbele toegangsdeur in de zijgevel. De andere showroomunits beschikken over een extra loopdeur in de straatgerichte gevel.

Alle units beschikken over een gevlinderde betonvloer en hebben goede gevel- en dakisolatie. De units zijn zeer flexibel in te delen met de mogelijkheid tot inbouw van onder andere kantoor, keuken en/of tweede toilet.

LIGGING C.Q. BEREIKBAARHEID
Het project is gelegen op het nieuwste gedeelte van Bedrijfsterrein Oudenrijn te Utrecht, onder andere nabij de kernen van Vleuten en De Meern. Het terrein wordt gekenmerkt door het gemengde karakter van handel, transport en industrie. Het terrein heeft, mede door aansluiting op de snelwegen A2 (Amsterdam- Den Bosch) en A12 (Den Haag- Arnhem) een zeer goede bereikbaarheid per eigen vervoer. Ook het centrum van Utrecht is eenvoudig bereikbaar. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om dit terrein per openbaar vervoer te bereiken.

OVERZICHT UNITS
Unit 53
- Totaal 136 m² b.v.o.
- begane grond 68 m² b.v.o.
- verdieping 68 m² b.vo.
- 2 parkeerplaatsen
- koopsom € 129.500,--

Unit 54
- Begane grond 70 m² b.v.o.
- verdieping optioneel
- 2 parkeerplaatsen
- koopsom € 109.500,--

Unit 55
- Begane grond 70 m² b.v.o.
- verdieping optioneel
- 2 parkeerplaatsen
- koopsom € 109.500,--

Unit 56
- Totaal 140 m² b.v.o.
- Begane grond 70 m² b.v.o.
- verdieping 70 m² b.v.o.
- 2 parkeerplaatsen
- koopsom € 129.500,--

Unit 57
- Totaal 142 m² b.v.o.
- Begane grond 71 m² b.v.o.
- verdieping 71 m² b.v.o.
- 4 parkeerplaatsen
- koopsom € 149.500,--

Unit 58
- Totaal 324 m² b.v.o.
- Begane grond 162 m² b.v.o.
- verdieping 162 m² b.v.o.
- 6 parkeerplaatsen
- koopsom € 319.500,--

Unit 59
- Totaal 322 m² b.v.o.
- Begane grond 161 m² b.v.o.
- verdieping 161 m² b.v.o.
- 6 parkeerplaatsen
- koopsom € 319.500,--

Unit 60
- Totaal 322 m² b.v.o.
- Begane grond 161 m² b.v.o.
- verdieping 161 m² b.v.o.
- 10 parkeerplaatsen
- koopsom € 349.500,--

Bovengenoemde koopsommen zijn exclusief B.T.W., aansluitkosten nutsvoorzieningen,
renteverlies tijdens de bouw en verschuldigde rente over de grondprijs, te rekenen vanaf 1 juli 2017, doch inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht en notariskosten.

Een optie is het recht om door een eenzijdige wilsverklaring een koopovereenkomst te doen ontstaan. Degene die het recht heeft is niet verplicht er gebruik van te maken. Met andere woorden: de status "optie" kan wijzigen in de status "beschikbaar". Een reservelijst wordt bijgehouden op volgorde van binnenkomst.

BETALINGEN
De kopers betalen in een aantal termijnen de diverse stadia van de bouw. Betalingen en wijze van betaling zijn vermeld in de koop-/aannemingsovereenkomst.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Oudenrijn
Sectie : A
Nummer : 4010
Zakelijk recht : Erfpacht, eeuwigdurend afgekocht

APPARTEMENTSRECHTEN
De in eeuwigdurende erfpacht uitgegeven grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Naast het eeuwigdurende erfpachtrecht van de grond onder de bebouwing wordt elke koper tevens mede-erfpachter van het gemeenschappelijke buitenterrein. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht.

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren (kortweg VvE) opgericht. Een koper is verplicht lid te worden van de Vereniging van Eigenaren.De belangrijkste taken en bevoegdheden van deze vereniging zijn:
• Het beheer van de gemeenschappelijke zaken, zoals het buitenterrein;
• Het opstellen van een huishoudelijk reglement met daarin regels voor het gebruik van de gemeenschappelijke gedeelten;
• Het beheer van de middelen die door de eigenaren aan de VvE ter beschikking zijn gesteld.

Bij overdracht van het appartementsrecht is koper reeds een eerste bijdrage aan de vereniging verschuldigd. De daaropvolgende (maandelijkse) bijdragen zullen door de eigenaren (leden van de vereniging) worden vastgesteld.
Deze bijdragen zijn bedoeld om onder andere de navolgende zaken collectief te regelen/betalen:
• De opstalverzekering;
• De aansprakelijkheidsverzekering;
• Reservering voor groot onderhoud, waaronder met name begrepen het dak en buitenschilderwerk (in een uniform kleurenschema).

Daarnaast kunnen onder andere de navolgende zaken, na goedkeuring door de vergadering, collectief worden geregeld:
• Gevelreiniging;
• Onderhoud van evt. gemeenschappelijke groenvoorziening;
• Gladheidbestrijding op het buitenterrein;
• Gemeenschappelijke glasbewassing;
• Etc.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Oudenrijn – De Meern”, geconsolideerd op 6 maart 2015, is de locatie waarop deze units worden gerealiseerd bestemd voor bedrijven behorende tot en met milieucategorie 3.1 van de “Lijst van Bedrijfsactiviteiten”, waarbij minimaal 70% van de bruto vloeroppervlakte gebruikt moet worden voor bedrijfsruimte en niet meer dan 30% voor ondergeschikte en daarmee samenhangende kantoorruimte (zie www.ruimtelijkeplannen.nl voor een nadere toelichting).

VLOERBELASTING
Wanneer er geen verdiepingsvloer is/wordt aangebracht bedraagt de totale vloerbelasting van de betonnen begane grondvloer maximaal 1.500 kg/m². Is/wordt er een verdiepingsvloer in de unit aangebracht dan bedraagt de vloerbelasting van de betonnen begane grondvloer maximaal 1.000 kg/m². Vloerbelasting van de (onafgewerkte) betonnen kanaalplaten verdiepingsvloeren bedraagt 500 kg/m2;

OPLEVERINGSNIVEAU
Omdat geen enkele koper hetzelfde is worden de units casco opgeleverd. Dat geeft u de mogelijkheid om uw nieuwe huisvesting compleet naar eigen inzicht in te delen en in te richten. De units zijn degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen. Zie hiervoor ook de technische omschrijving.

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid.

ENERGIELABEL
Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol BRL 9500-06 een energielabel te kunnen opstellen. Afhankelijk van de gebouwfuncties die koper aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot afmelden van een energielabel. Koper neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten afmelden van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

OPLEVERING
Zodra de bouwvergunning is verleend en 50% van de units is verkocht, of zoveel minder ter beoordeling aan de ontwikkelaar, wordt met de bouw van dit project gestart. De bouwtijd bedraagt circa 9-10 maanden (200 werkbare werkdagen na gereedkomen ruwe begane grondvloer).

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 109.500,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.055 m²
Bruto vloeroppervlakte 1.526 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kantorenpark

De buurt waar Gessel, 3454 MZ Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken