Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM ELEKTRONWEG 26 BOX 19 VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Extra hoge garagebox
2. Onderhoudsvriendelijke bouw
3. Geschikt als gebruik voor bedrijfsruimte, opslag of stalling
4. Nabij de snelweg A2, A12, A27 & A28 gelegen
5. Afgeschermd beveiligd buitenterrein

ADRES
Elektronweg 26 box 19 (3542 AC) Utrecht.

ALGEMEEN
Op de begane grond gelegen extra hoge garagebox geschikt om te gebruiken als bedrijfsruimte, opslag of stalling (voor camper, caravan, oldtimer, archief, boot, materialen en andere opslag).
Het terrein is afgesloten met een elektrisch bedienbaar hek (werkt op afstandsbediening)

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is door de centrale ligging uitstekend bereikbaar.

Per Auto
De bereikbaarheid van het object aan de Elektronweg 26 te Utrecht is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed. Via de verbindingsweg van/ naar de A2 zijn de Atoomweg en vervolgens de Elektronweg binnen enkele autominuten te bereiken.

Per openbaar vervoer
De garagebox aan de Elektronweg 26 is per openbaar vervoer bereikbaar middels een rechtstreekse busverbinding (buslijn Station Leidsche Rijn) van/ naar Utrecht CS, welke 4x per uur rijdt, met circa 20 minuten reistijd.

OPPERVLAKTE
Het voor verkoop beschikbare vloeroppervlak bedraagt ca. 32 m² b.v.o. garagebox.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWJAAR
Omstreeks 2009/ 2010

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Catharijne
Sectie : E
Nummers : 673
Appartementsindex : 19
Zakelijk recht : Volle eigendom

BESTEMMING
Op de plankaart is het object aangemerkt met bestemming “Bedrijventerrein”. Voor nadere informatie omtrent de bestemming en gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Utrecht.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief o.a.:
· elektrische overheaddeur met afstandsbediening;
· spoelbak met koud stromend water;
· 2 dubbele wandcontactdozen;
· 2 tl-balken aan het plafond;
· eigen elektra- en watermeter;
· brandblusapparaat.

De algemene ruimten zijn voorzien van twee toiletten.

PARKEREN (KEUZE MAKEN)
In de directe nabijheid gratis parkeren aan de openbare weg.

VRAAG-/KOOPPRIJS
€ 52.500,-- kosten koper.
De vraag-/koopprijs is vanaf 1 augustus 2019 vrijgesteld van BTW-heffing.

Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde belasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeen- schappelijke buitenterrein, is de Vereniging van Eigenaars van het gebouw Elektronweg te Utrecht opgericht. Koper is verplicht lid te worden van deze Vereniging van Eigenaren.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
In overleg.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 52.500,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Garagebox
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2009
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 32 m²
Bruto vloeroppervlakte 32 m²

De buurt waar Elektronweg 26Box 19, 3542 AC Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken