Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
ADRES
Elektronweg 24 boxnummer 20 (3542 AC) te Utrecht.

ALGEMEEN
Opslag-annex garageruimte te koop gelegen in Utrecht aan de Elektronweg 24 boxnummer 20.

LIGGING C.Q. BEREIKBAARHEID
Het object is door de centrale ligging van het bedrijventerrein uitstekend bereikbaar.

Per Auto
De bereikbaarheid van het object aan de Elektronweg 24 is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed. Via de verbindingsweg aan de A2 zijn de Atoomweg en vervolgens de Elektronweg binnen enkele autominuten te bereiken.

Per openbaar vervoer
De garagebox aan de Elektronweg 24 is per openbaar vervoer bereikbaar middels een rechtstreekse busverbinding (buslijn Station Leidsche Rijn) vanaf Utrecht CS, welke 4x per uur rijdt, met circa 20 minuten reistijd.

OPPERVLAKTE
De garagebox bestaat uit 2 bouwlagen, totaal groot circa 48 m², onderdeel uitmakende van een groter geheel, onderverdeeld als volgt:
• Circa 32,5 m² garage opslagplaats (begane grond).
• Circa 15 m² zolderruimte gelegen op entresol.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWJAAR
1970.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Catharijne
Sectie : E
Nummer : 673

BESTEMMING
Bestemt voor een opslagruimte-/garage.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige en technische en milieukundige staat, met tenminste de navolgende voorzieningen:

Algemeen
• opslag- annex garageruimte

Buitenterrein
• klinkerbestrating
• buitenverlichting
• afsluitbaar hekwerk

KOOPPRIJS
€ 54.500,= exclusief BTW en kosten koper. Partijen zullen opteren voor een met omzetbelasting belaste levering.

Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde belasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt verhuurd en in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 54.500,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Garagebox
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 48 m²
Bruto vloeroppervlakte 48 m²

De buurt waar Elektronweg 26-28Box20, 3542 AC Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken