Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM “WERELDSZICHT” VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Gevlinderde betonvloer op de begane grond.
2. Goede vloer-, gevel- en dakisolatie.
3. Gebouwhoogte van circa 8,5 meter.
4. Eigen parkeergelegenheid en prima bereikbaarheid.

ALGEMEEN
Gebouw “Wereldszicht” wordt gerealiseerd op een fraaie zichtlocatie aan Boteyken, parallel aan de doorgaande Oudenrijnseweg, op Bedrijventerrein Oudenrijn. Het project omvat in totaal 19 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van circa 67 m² tot 209 m² begane grond vloeroppervlak. De units 1 en 2 zijn gericht naar de Oudenrijnseweg waardoor ze een hoge attentiewaarde hebben, terwijl de units 7 tot en met 11 uitkijken op het groene Meentpark.

De gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter. Iedere bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur (4,2 meter voor de units 1 tot en met 6 en 3,7 meter voor de overige units) tevens over een aparte toegangsdeur. Alle units zijn standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer over ten minste een gedeelte van de begane grond vloeroppervlakte (zie prijslijst).

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het project is gelegen op het nieuwste gedeelte van Bedrijventerrein Oudenrijn te Utrecht, onder andere nabij de kernen van Vleuten en De Meern. Het terrein wordt gekenmerkt door het gemengde karakter van handel, transport en industrie. Bekende bedrijven in de buurt zijn onder andere Gamma, Muntstad Volkswagen en KwikFit.

Het terrein heeft, mede door de aansluiting op de snelwegen A2 (Amsterdam – Den Bosch) en A12 (Den Haag – Arnhem) een zeer goede bereikbaarheid per eigen vervoer. Ook het centrum van Utrecht is eenvoudig bereikbaar. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om dit terrein per openbaar vervoer te bereiken.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Oudenrijn
Sectie: A
Nummer: 4160
Zakelijk recht: Erfpacht, eeuwigdurend afgekocht

OVERZICHT UNITS
Unit 1, 2
Begane grond 209 m² b.v.o.
Verdieping 233 m² b.v.o.
Totaal m² 442 m² b.v.o.
8 parkeerplaatsen
Koopsom € 449.500,-- v.o.n.

Unit 3, 4, 5
Begane grond 188 m² b.v.o.
Verdieping 69 m² b.v.o.
Totaal m² 257 m² b.v.o.
4 parkeerplaatsen
Koopsom € 319.500,-- v.o.n.

Unit 6
Begane grond 188 m² b.v.o.
Verdieping 69 m² b.v.o.
Totaal m² 257 m² b.v.o.
5 parkeerplaatsen
Koopsom € 319.500,-- v.o.n.

Unit 7, 11
Begane grond 68 m² b.v.o.
Verdieping 70 m² b.v.o.
Totaal m² 138 m² b.v.o.
3 parkeerplaatsen
Koopsom € 159.500,-- v.o.n.

Unit 8, 9, 10
Begane grond 67 m² b.v.o.
Verdieping 67 m² b.v.o.
Totaal m² 134 m² b.v.o.
3 parkeerplaatsen
Koopsom € 149.500,-- v.o.n.

Unit 12, 13, 14, 15, 16. 17, 18, 19
Begane grond 72 m² b.v.o.
Verdieping 73 m² b.v.o.
Totaal m² 145 m² b.v.o.
2 parkeerplaatsen
Koopsom € 152.500,-- v.o.n.

De beschikbaarheid van de units is aan wijzigingen onderhevig.

Bovengenoemde koopsommen zijn exclusief B.T.W. Eveneens exclusief aansluitkosten nutsvoorzieningen, renteverlies tijdens de bouw en verschuldigde rente over de grondprijs (te rekenen vanaf 1 januari 2019), doch inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht en notariskosten.

De kopers betalen in een aantal termijnen de diverse stadia van de bouw. Betalingen en wijze van betaling zijn vermeld in de koop-/aannemingsovereenkomst.

Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

APPARTEMENTENSRECHTEN
De in eeuwigdurende erfpacht uitgegeven grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Naast het eeuwigdurende erfpachtrecht van de grond onder de bebouwing wordt elke koper tevens mede-erfpachter van het gemeenschappelijke buitenterrein. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht.

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeen- schappelijke buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren (kortweg VvE) opgericht waarvoor thans een beheerder is aangesteld. Een koper is verplicht lid te worden van de Vereniging van Eigenaren.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Oudenrijn – De Meern”, geconsolideerd op 6 maart 2015, is de locatie waarop deze units worden gerealiseerd bestemd voor bedrijven behorende tot en met milieucategorie 3.1 van de “Lijst van Bedrijfsactiviteiten”, waarbij minimaal 70% van de bruto vloeroppervlakte gebruikt moet worden voor bedrijfsruimte en niet meer dan 30% voor ondergeschikte en daarmee samenhangende kantoorruimte (zie www.ruimtelijke-plannen.nl voor een nadere toelichting).

OPLEVERINGSNIVEAU
Omdat geen enkele koper hetzelfde is worden de units casco opgeleverd. Dat geeft u de mo- gelijkheid om uw nieuwe huisvesting compleet naar eigen inzicht in te delen en in te richten. De units zijn degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isola- tiematerialen. Zie hiervoor ook de technische omschrijving.

VLOERBELASTING
• De totale vloerbelasting van de betonnen begane grondvloer in de units 3 tot en met 6 bedraagt maximaal 1.500 kg/m².
• In de overige units bedraagt de vloerbelasting van de betonnen begane grondvloer maximaal 1.000 kg/m².
• Vloerbelasting van de standaard aanwezige betonnen verdiepingsvloer bedraagt 500 kg/m².

OVERHEADDEUREN
Overheaddeuren met een hoogte van 4,2 meter (units 2 tot en met 6, standaard elektrisch bedienbaar) en 3,7 meter voor de overige units (tegen meerprijs elektrisch bedienbaar).

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid.

ENERGIELABEL
Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energie- prestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen.

Afhankelijk van de gebouwfuncties die de eigenaar/gebruiker aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot afmelden van een energielabel. Eigenaar/gebruiker neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten afmelden van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

OPLEVERING
Zodra zowel de omgevingsvergunning is verleend en 60% van de units is verkocht, of zoveel minder ter beoordeling aan de ontwikkelaar, wordt met de bouw van dit project gestart. De bouwtijd bedraagt circa 10-11 maanden (200 werkbare werkdagen na gereedkomen betonnen begane grondvloer).

BIJZONDERHEDEN
• De koper mag de op basis van de koop-/aannemingsovereenkomst gekochte appartementsrechten pas verkopen na één jaar na sleuteloverdracht of anders met schriftelijke toestemming van de verkoper. Hiervoor worden in de overeenkomst omstandigheden omschreven ten gevolge waarvan deze toestemming niet geweigerd kan worden.
• Indien de tekening afwijkt van de technische omschrijving is hetgeen in de technische omschrijving staat bepalend.
• De in de verkoopdocumentatie en op de verkooptekeningen gebruikte nummering betreft bouwnummers. Deze worden tijdens de bouw door iedereen gebruikt, ook in de correspondentie met Twins en de projectnotaris. Deze bouwnummers zijn niet de toekomstige huisnummers. De gemeente kent deze huisnummers toe.
• Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de voor hun bedrijfsuitoefening benodigde financiële middelen en vergunningen.
• De nutsbedrijven leggen tegenwoordig alleen (hoofd)leidingwerk aan op particulier terrein indien daarvoor rechten zijn gevestigd. Deze rechten op het hebben, houden, onderhouden, vervangen of verwijderen van dit leidingwerk worden gevestigd via de splitsingsakte.
• De standaard aangebrachte brandwerende en bouwkundige voorzieningen die worden voorgeschreven door diverse overheidsinstellingen gelden slechts in algemene situaties. Afhankelijk van de aard van het gebruik kunnen de betreffende instellingen nadere voorzieningen voorschrijven, welke voor rekening van de koper komen.

BIJLAGEN BIJ BROCHURE
• Impressie binnenzijde
• Technische omschrijving
• Kadastrale kaart
• Situatie
• Plattegronden
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 149.500,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 3.750 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

De buurt waar Boteyken Wereldszicht, 3454 MZ Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken