Plan een bezichtiging

Een bijzonder gezellige plek

Beschrijving

Lees meer
Altijd al in een monument in het Centrum van Utrecht willen wonen? Op een unieke locatie en met vrij uitzicht op park wonen? Zoekt u een zeer goed onderhouden herenhuis? Moet er dan wel een garage met extra parkeren mogelijk zijn?

5x geen plek zoals de Biltstraat 206:
- De parkeerplaatsen kunnen ook omgezet worden in een (reeds fraai beschutte) tuin.
- Het herenhuis bevindt zich in uitstekende staat van onderhoud, waaronder visgraat eiken parket met biezen, stucwerk wanden en plafonds met ornamenten, kamer- en- suites en representatieve entree.
- Voorheen is het herenhuis in gebruik geweest als kantoorruimte waardoor nagenoeg elke ruimte voorzien is van databekabeling, airconditioning en pantry’s op iedere verdieping.
- Het herenhuis is zeer centraal gelegen nabij het stadscentrum, openbaar vervoer, uitvalswegen “De Berenkuil”, winkelvoorzieningen en scholen.
- Verwarming door middel van stadsverwarming.

Is de Biltstraat 206 de plek voor jou(w) (bedrijf)?

In combinatie met de foto’s geven we je hieronder alvast een beknopte indruk van het object;

INDELING

BEGANE GROND
Royale entree met tochtportaal, meterkast en doorloop naar centrale hal. Vanuit de hal zijn de luxe toiletruimte, kelderruimte en alle vertrekken op de begane grond bereikbaar. De kelderruimte is voorzien van de stadsverwarmingsinstallatie. De woonkamer van ca. 75 m² beschikt over karakteristieke details als de erker, visgraat eiken parket met biezen, kamer- en- suite, stucwerk wanden en plafonds met ornamenten en sierlijsten. Vanuit de woonkamer toegang tot de tweede kamer van ca. 15 m² voorzien van pantry welke zeer geschikt is voor de plaatsing van de keukeninrichting. Door middel van openslaande deuren toegang tot de tuin welke volledig bestraat is en plaats biedt aan ca. vijf parkeerplaatsen en de ‘garage’. De garage is bereikbaar vanaf de “Willem Barentzstraat” en beschikt over een elektronische deur.

1E VERDIEPING
Overloop met toegang tot luxe toiletruimte en de kamer- en- suite van ca. 60 m² welke door middel van toog in open verbinding staat met de serrekamer van ca. 8 m². De gehele verdieping is voorzien van visgraat massief eiken parket met biezen, stucwerk wanden en plafonds. Vanuit de overloop toegang tot nog twee kamers van ca. 11 m² en 14 m² waarvan één toegang heeft tot balkon en één voorzien van vaste kast. De beide kamers zijn zeer geschikt voor het installeren van een badkamer.

2E VERDIEPING
Overloop met lichtkoepel, toiletruimte en toegang tot vier kamers van ca. 14 m², 24 m², 35 m² en 12 m². De gehele verdieping is afgewerkt met tapijt op de vloeren en stucwerk wanden. Eén kamer beschikt over een unieke sfeer doordat o.a. de spanten van de kapconstructie zichtbaar zijn.


OPLEVERING
In overleg

PERCEELOPPERVLAK
345 m²

AFMETINGEN
Woonoppervlakte 325 m².

Kamer- en- suite : 4,40 x 16,60 m.
Keuken : 2,60 x 5,80 m.
Kamer- en- suite : 4,40 x 15,70 m.
Slaapkamer 1 : 4,40 x 2,60 m.
Badkamer : 5,40 x 2,60 m.
Slaapkamer 2 : 4,60 x 2,60 m.
Slaapkamer 3 : 4,40 x 7,90 m.
Slaapkamer 4 : 4,40 x 5,40 m.
Slaapkamer 5 : 2,60 x 5,30 m.

Inhoud 950 m³

Eventueel bijgevoegde plattegronden / tekeningen zijn indicatief.
Aan maten kunnen geen rechten worden ontleend.

BIJZONDERHEDEN:
• Uniek herenhuis gelegen op prachtige locatie met vrij uitzicht voor en achter, zeer centraal gelegen nabij het stadscentrum, winkelvoorzieningen, uitvalswegen en scholen.
• Vanuit de “Willem Barentzstraat” toegang tot ‘garage’ en tuin welke ruimte biedt aan ca. vijf parkeerplaatsen op eigen terrein.
• Het herenhuis is geheel voorzien van een alarminstallatie.
• Het herenhuis is voorheen in gebruik geweest als kantoorruimte waardoor nagenoeg elke ruimte voorzien is van databekabeling en airconditioning. Vanwege dit gebruik zijn geen keuken en badkamer aanwezig en dienen deze nog te worden geïnstalleerd.
• De gemeente Utrecht heeft het herenhuis geregistreerd als een gemeentelijk monument.
• De gemeente Utrecht, Dienst stadsontwikkeling ,afdeling Bouwbeheer, heeft de bestemming van het pand vastgesteld op zowel kantoor- als woongebruik (KW). Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de gemeente Utrecht.

VRAAGPRIJS
€ 1.250.000,-- kosten koper.

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 1.250.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1890
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 345 m²
Bruto vloeroppervlakte 325 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

De buurt waar Biltstraat 206, 3572 BS Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken