Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
ADRES
’t Zand 17 (Parkwijk) te Utrecht

ALGEMEEN
Het betreft hier een karakteristieke kantoorvilla welke in klassieke opvallende architectuur is ontwikkeld met een hoogwaardig opleveringsniveau gelegen aan de ’t Zand , op een zeer centrale locatie in het gebied Terwijde ten opzichte van diverse voorzieningen. Het openbaar vervoer, diverse uitvalswegen, en eetgelegenheden zijn binnen handbereik. Het is een heerlijke omgeving, een laan van rust, privacy en exclusiviteit waar sfeervol kan worden gewerkt.

De tuin is in stijl van de kantoorvilla hoogwaardig afgewerkt en aan de achterzijde is een parkeerplaats ingericht voor ongeveer 20 auto’s en is er tevens een overdekte fietsenstalling gebouwd.

LIGGING C.Q. BEREIKBAARHEID
Utrecht is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12, A27 en A28, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. De locatie is relatief eenvoudig bereikbaar met zowel de auto als met de fiets. Daarnaast is object zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS-station Terwijde is op loopafstand bereikbaar en
er bevindt zich een bushalte op enkele minuten loopafstand van het object.

OPPERVLAKTE

Bouwlaag Indeling Metrage (m2 VVO)
Kelder Diverse ruimten Circa 438 m2
Begane grond Entree, div. kantoorkamers, keuken, sanitaire voorzieningen Circa 432 m2
1e verdieping div. kantoorkamers, sanitaire voorzieningen. Circa 428 m2
2e verdieping div. ingedeelde kantoorruimten Circa 308 m2
Totaal Circa 1.606 m2 VVO

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
?
OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige uitstekende staat voorzien van o.a.:

• Representatieve centrale entree en trapopgang;
• Natuursteen op de begane grondvloer alsmede natuursteen lambrisering;
• Projecttapijt op de verdiepingen:
• Deel van de kamers is voorzien van vaste inbouwkastenkasten;
• Vaste design verlichtingsarmaturen;
• Hoogwaardige afwerking van de wanden;
• Alarminstallatie;
• Bellentableau met video intercom bij de entree;
• 8 Personen liftinstallatie;
• Mindervalidentoilet op de begane grond;
• Keuken;
• Toiletgroep per verdieping;
• Verwarming per kamer te regelen
• Airconditioning;
• Achter in-/uitgang;
• Kelder/archief;
• Wandgoten;
• Openslaande tuindeuren;
• Te openen ramen;
• Fietsstalling;
• Brandmelders;
• Alarminstallatie;
• Elektrisch bedienbaar toegangshek.

PARKEREN
Ca. 20 parkeerplaatsen op eigen terrein. Uitbreiding van de parkeerplaatsen is mogelijk.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Kantoorgebruik.

KOOPPRIJS
€ 4.500.000,- kosten koper.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.
?
AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 4.500.000,- k.k.
Prijs € 295.000,- per jaar
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.606 m²
Bruto vloeroppervlakte 1.606 m²

De buurt waar 'T Zand 17, 3544 NC Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken