Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
REEDS 92% VERKOCHT

5X GEEN PLEK ZOALS RICHELLEWEG / CENTURIONBAAN IN SOESTERBERG
1. Hoogwaardige kwaliteit
2. Luxe uitstraling met veel meerwerk mogelijkheden
3. Flexibele indeling mogelijk
4. Parkeergelegenheid op eigen terrein
5. Interessante bedrijfsbelegging

ADRES
Centurionbaan te Soesterberg, bedrijventerrein Richelleweg.

ALGEMEEN
Op het bedrijventerrein Richelleweg wordt aan de Centurionbaan in Soesterberg in 2020 gestart met een op hoogwaardige en traditionele bouwwijze te vervaardigen bedrijfsverzamelgebouw middels het “High Executive Concept”.

Het terrein ligt in een groene bosrijke omgeving in het hart van het aantrekkelijke woon- en recreatiegebied “De Utrechtse Heuvelrug”.

Het plan is uitstekend te gebruiken door ondernemingen die hun bedrijf op een duurzame wijze willen uitbouwen op een centraal gelegen locatie in Nederland. Het groene en kleinschalige bedrijventerrein zal door een ervaren parkmanagementorganisatie beheerd worden.

De bedrijfs-/kantoorunits worden standaard uitgerust met het High Executive Plus Pakket. Soesterberg wordt standaard uitgerust met High Executive Plus Pakket. Een omschrijving van dit pakket is als bijlage aan de brochure toegevoegd. Eventueel gewenst meerwerk wordt later in het proces rechtstreeks met de aannemer besproken.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het plan is zeer centraal gelegen in Nederland aan de A28 tussen Utrecht en Amersfoort met een uitstekende verkeersontsluiting naar diverse snelwegen zoals de A1, A2, A12 A27 en A28.

Hierdoor zijn plaatsen zoals Amsterdam, Almere, Breda, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven snel te bereiken.

OVERZICHT UNITS (wijzigingen voorbehouden)

Unit 2 (beschikbaar)
Totaal ca. 126 m² b.v.o., onderverdeeld in:
- begane grond ca. 63 m²
- 1e verdieping ca. 63 m²
Koopsom € 138.000,-- v.o.n. excl. B.T.W.

Unit 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 en 12 zijn reeds verkocht.

Wijzigingen voorbehouden

Parkeren vindt plaats op mandelig terrein. De toewijzing van het aantal parkeerplaatsen is afhankelijk van de breedte van de gekochte unit, zijnde:
• 1 parkeerplaats bij een unit van circa 4 meter breed;
• 2 parkeerplaatsen bij een unit van circa 5, 6 of 7 meter breed.

De maatvoering van de units is in deze fase nog variabel. De beschikbare units kunnen dus nog van afmeting wijzigen.

Bovengenoemde koopsommen zijn exclusief B.T.W. en vrij op naam. Eveneens exclusief renteverlies tijdens de bouw en verschuldigde rente over de grondprijs (te rekenen vanaf nog nader vast te stellen datum, afhankelijk van verstrekking vergunning en start bouw), doch inclusief notariskosten. Partijen zullen opteren voor een met omzetbelasting belaste levering. Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van verkoper.

Een optie is het recht om door een eenzijdige wilsverklaring een koopovereenkomst te doen ontstaan. Degene die het recht heeft is niet verplicht er gebruik van te maken. Met andere woorden: de status "optie" kan wijzigen in de status "beschikbaar". Een reservelijst wordt bijgehouden op volgorde van binnenkomst.

De kopers betalen in een elftal termijnen, een en ander afhankelijk van de stadia van de bouw. Betalingen en wijze van betaling zijn vermeld in de koop-/aannemingsovereenkomst.

Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Soest
Sectie : E
Nummer : 6634 gedeeltelijk
Zakelijk recht : volle eigendom

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan “Soesterberg” is onherroepelijk vastgesteld op 4 juli 2013 en beschrijft het navolgende:

• Enkelbestemming - Bedrijfsactiviteiten (kantoor, opslag en fabricage)
• Dubbelbestemming - Archeologie
• Functie aanduiding - Bedrijf t/m categorie 3 (mogelijk 4)
• Maximale hoogte - 7.00 meter
• Maximale bebouwing - 70%

APPARTEMENTENSRECHTEN
De grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Naast het eigendomsrecht van de grond onder de bebouwing wordt elke koper tevens mede-erfpachter van het gemeenschappelijke buitenterrein. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht.

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeen- schappelijke buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren (kortweg VvE) opgericht waarvoor thans een beheerder is aangesteld. Een koper is verplicht lid te worden van de Vereniging van Eigenaren.

OPLEVERINGSNIVEAU/TECHNISCHE OMSCHRIJVING
De units kunnen onderling worden gekoppeld en worden uitgevoerd met een hoogte van circa 7.00 m1 en afgewerkt met het “High Executive Concept” en het “High Executive Plus Pakket”:

• Betonnen dak geschikt voor plaatsing van een warmtepomp, airco-unit en/of zonnepanelen waarbij geen ernstige lawaaihinder bij regen wordt ondervonden en voldoet aan de brandweereisen.
• Betonnen begane grondvloer met kruipruimte.
• Betonnen verdiepingsvloer.
• Kunststof of aluminium kozijnen.
• Kalkzandsteen scheidingswanden (circa 22 cm).
• Professioneel ontwerp door Team 2 Studio voor de bouwkunst.
• Sectionaal deur van circa 3.20 m1 hoogte.
• Elektrisch en handbedienbare sectionaal deur.
• Meterkast met water- en elektrameter.
• Standaard lichtpakket bestaande uit : 1 dubbele wandcontactdoos met groepenkast in meterkast, 2 LED armaturen op de parterre en 2 LED armaturen op de 1ste verdieping.
• Dichte trap met onderkwart.
• Toiletruimte onder trap.
• Kunststof of aluminium kozijnen met 1 draai en/of kiep deel.

Voorts wordt verwezen naar de technische informatie, tekeningen en overige contractstukken.

FISCAAL
Bedrijfsmatige kopers/investeerders kunnen in aanmerking komen voor investeringsaftrek.

VLOERBELASTING
• De totale vloerbelasting van de betonnen begane grondvloer in de units bedraagt maximaal 1.000 kg/m².
• Vloerbelasting van de verdiepingsvloer bedraagt 500 kg/m².

BUITENTERREIN
Het uitvoeren van de grondwerkzaamheden op het huidige terrein, bestaande uit:
• Peilhoogte nieuwbouw volgens opgave architect.
• Bestrating en terrein inrichting volgens tekening van de architect.
• Indien nodig straatkolken in het bestrate gedeelte.

OPLEVERING
De bouw zal starten zodra 75% van het totale vloeroppervlakte verkocht is. De geprognotiseerde oplevering zal 3e/4e kwartaal 2020 zijn.

BIJZONDERHEDEN
• De in deze verkoopdocumentatie en op de verkooptekeningen gebruikte nummering betreft bouwnummers. Deze bouwnummers zijn niet de toekomstige huisnummers. De gemeente kent deze huisnummers toe.
• Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de voor hun bedrijfsuitoefening benodigde financiële middelen en vergunningen.
• De nutsbedrijven leggen tegenwoordig alleen (hoofd)leidingwerk aan op particulier terrein indien daarvoor rechten zijn gevestigd. Deze rechten op het hebben, houden, onderhouden, vervangen of verwijderen van dit leidingwerk worden gevestigd via de splitsingsakte.
• De standaard aangebrachte brandwerende en bouwkundige voorzieningen die worden voor- geschreven door diverse overheidsinstellingen gelden slechts in algemene situaties. Afhankelijk van de aard van het gebruik kunnen de betreffende instellingen nadere voorzieningen voorschrijven, welke voor rekening van de koper komen.
• Alle tekeningen en artist impressions zijn onder voorbehoud goedkeuring. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en totdat de bouwvergunning is verleend kunnen er wijziging plaatsvinden.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 92.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 1.344 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

De buurt waar Onbekend zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken