Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
5X GEEN PLEK ZOALS DEZE HORECAGELEGENHEID
1. Gelegen in het Groene Hart
2. Wokrestaurant met separaat sushirestaurant
3. Gemoderniseerd interieur
4. Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
5. Privé, zakelijke en toeristische markt

ALGEMEEN
Het wokrestaurant met apart sushirestaurant is gelegen in het Groene Hart in regio Leidsche Rijn. Het betreft een mooi en opvallend vrijstaand pand met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
De restaurants beschikken over in totaal 380 zitplaatsen verdeeld over 220 zitplaatsen in het wokrestaurant, 80 zitplaatsen in het sushirestaurant en 80 zitplaatsen op het terras. De diverse ruimten beschikken over een moderne uitstraling geschikt voor private diners, kleine en grote groepen. Door de goede beoordelingen komen naast de vele lokale gasten ook vele regionale gasten. Het terras zorgt er tevens voor dat vele passanten zich uitgenodigd voelen om iets te komen consumeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen nabij een Provincialeweg en is ook per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Per Auto
De bereikbaarheid per auto is uitstekend. Via de nabijgelegen Provincialeweg is de A12 binnen enkele autominuten te bereiken.

Per openbaar vervoer
De bereikbaar per openbaar vervoer is uitstekend, zo bevindt zich op loopafstand een bushalte. Via deze bushalte zijn station Utrecht en Woerden binnen 30 minuten bereikbaar.

HISTORIE
De horecaonderneming bestaat al geruime tijd, de huidige eigenaren hebben de horecaonderneming in 2005 overgenomen. De laatste verbouwing heeft plaatsgevonden in 2017, hierbij is het gehele interieur opgefrist.

DOELGROEPEN
Voor de restaurants zijn doordeweeks de zakelijke doelgroepen en in het weekeinde de privé doelgroepen van belang. Beide doelgroepen komen uit de desbetreffende standplaats en een ruime regio hieromheen. In de zomer komt hier een aanvulling vanuit de vele passanten bij.

OPPERVLAKTE
Het voor verkoop beschikbare vloeroppervlak bedraagt totaal circa 609 m² zelfstandige horecaruimte, onderdeel uitmakend van een groter geheel, onderverdeeld in:
· Ca. 360 m² restaurant;
· Ca. 133 m² zaal;
· Ca. 116 m² keuken;
· Bedrijfswoning met 8 slaapkamers.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

BOUWJAAR
2005.

BESTEMMING
De gronden waarop het object is gelegen heeft enkelbestemming horeca. Binnen deze bestemming is horeca in de categorie 2 tot en met 4 toegestaan.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige, technische en milieukundige staat, met tenminste de navolgende voorzieningen:

Algemeen
· representatieve entree;
· 2 cv-combiketels, verwarming via radiatoren;
· 3 airco split-units;
· marmeren vloer;
· toiletgroepen.

Interieur (gemoderniseerd in 2017)
· totale inventarisinrichting.

Buitenterrein
· parkeervakken;
· buitenverlichting;
· fietsenstalling;
· containerberging.

PARKEREN
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

ENERGIELABEL
Niet aanwezig.

KOOPPRIJS
€ 1.545.000,-- kosten koper voor het vastgoed en € 450.000,- kosten koper voor de onderneming excl. BTW.

Onderneming bestaat uit inventaris, interieur, handelsnaam, sociale media en aan het bedrijf verbonden goodwill. De voorraad dient te worden overgenomen per overnamedatum tegen inkoopprijs.

Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde belasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

HUUROVEREENKOMST
Geen huurovereenkomst.

EXPLOITATIEVERGUNNING
Alle benodigde vergunningen zijn afgegeven.

BROUWERIJVERPLICHTINGEN
Op het bedrijf rust geen brouwerijverplichting. Er zijn bruikleengoederen van de brouwer (bier-technische installaties).

OVERIGE VERPLICHTINGEN
Alle inventaris onderdelen zijn in eigendom, mogelijke lease-/huurkoop- en/of bruikleen staat aangegeven op een inventarislijst.

INRICHTINGSEISEN
De bedrijven voldoen aan de gestelde eisen.

PERSONEEL
Er is divers personeel in dienst dat conform de wet (Artikel 7:662 BW e.v.) dient te worden overgenomen. Een overzicht is op aanvraag beschikbaar (wegens aflopende contracten is een soepele afvloeiing mogelijk bij tijdige overname).

WET MILIEUBEHEER
De melding in het kader van de AMvB Horecabedrijven is gedaan. De inrichting valt onder de werking van het nieuwe Besluit Horeca, Recreatie en Sport.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
In overleg.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 1.545.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Horecapand
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.640 m²
Bruto vloeroppervlakte 609 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

De buurt waar Onbekend zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken