Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM DE “LANGE SCHAFT 13B-3” VOOR U DE BESTE PLEK IS!
1. Zelfstandig kantoor van ca. 120m²;
2. Koopobject;
3. Goede bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer;
4. Centraal gelegen in het midden van het land.

ADRES
Lange Schaft 13B-3 (3991 AP) Houten

ALGEMEEN
Houten is een moderne stad met een dynamisch karakter en een hoog investeringsniveau. Bedrijventerrein “De Schaft” heeft recent een revitalisering gehad en er zijn diverse nieuwbouw ontwikkelingen geweest. De ontsluiting en infrastructuur zijn door de gemeente aangepast aan de eisen van de huidige en toekomstige tijd. Ook veel van de reeds gevestigde bedrijven hebben hun pand opgeknapt. Er is een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd welke werkzaam zijn in groothandelsactiviteiten, productie, horeca en volumineuze verkoop. Enkele bekende ondernemingen die op het bedrijventerrein zijn gevestigd zijn: KPN, Bouwbedrijf Van Rijn, Profile en Tuincentrum De Schouw.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein “De Schaft” ligt centraal in Houten, dichtbij alle voorzieningen. De winkels, restaurants en terrassen van het oude dorp bevinden zich op korte afstand. Hetzelfde geldt voor uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Per Auto
Dankzij de centrale liggen in het land is de bereikbaarheid van “De Schaft” via de rijksweg A27 en de directe nabijheid van de Rijkswegen A2 en A12 zeer goed en eenvoudig bereikbaar.

Per openbaar vervoer
Het bedrijventerrein is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er bevindt zich een bushalte en een treinstation op enkele minuten loopafstand van het object. Houten beschikt over een tweetal treinstations.

OPPERVLAKTE
De kantoorruimte van ca. 120 m² v.v.o.is gelegen op de tweede etage.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWJAAR
2006.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Houten
Sectie : A
Complexaanduiding : 11173
Appartementsindex : 5

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige en technische staat, vrij van huur en gebruik, met tenminste de navolgende voorzieningen:

Algemeen
• gezamenlijke entree
• personenlift;
• centrale trappartij;
• intercom/deuropener;
• cv-installatie CombiPact;
• mechanische ventilatie;
• brandpreventieve middelen (voor zover aanwezig);
• meterkast met voorzien van zelfstandige elektra / gas / watermeters.

Kantoorruimte
• systeemplafond voorzien van inbouw verlichtingsarmaturen;
• pantry voorzien van onder- en bovenkasten;
• bestaande scheidingswanden met tussendeuren;
• bestaande binnenzonwering:
• bestaande horizontale wandkabelgoten voorzien van databekabeling;
• radiatoren verwarming;
• gedeeltelijk te openen ramen voorzien van dubbele beglazing;
• bestaande vloerbedekking;
• airco splitunits;
• dubbele toiletruimte met voorportaal voorzien van fontein en tegelwerk.

PARKEREN
Parkeergelegenheid is aanwezig op openbaar terrein.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Koper is verplicht lid te worden van de “Vereniging van Eigenaars Lange Schaft 13 te Houten”. De servicekosten bedragen thans € 724,-- per kwartaal. Een afschrift van de Akte van Splitsing en bijbehorende tekeningen op aanvraag beschikbaar.

ENERGIELABEL
A.

KOOPPRIJS
€ 135.000,-- kosten koper. Partijen zullen niet opteren voor een met omzetbelasting belaste levering.

Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde overdrachtsbelasting, eventuele omzetbelasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
In overleg.
Plan een bezichtiging

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 135.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2006
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 120 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

De buurt waar Lange Schaft 13B-3, 3991 AP Houten zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken