Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM DE HOOFDSTRAAT 79 VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Zelfstandige karakteristieke kantoorvilla
2. Ruim parkeren op eigen terrein
3. Nabij Rijksweg A12
4. Ruime kamerindeling
5. Nabij horecavoorzieningen, winkels en supermarkt

ADRES
Hoofdstraat (3971 KD) Driebergen-Rijsenburg

ALGEMEEN
De zelfstandige kantoorvilla is totaal groot circa 252 m² verdeeld over 3 bouwlagen met aan de achterzijde een fraaie tuin en zelfstandige parkeergelegenheid. De locatie ligt nabij het centrumgebied van Driebergen en men kan daardoor eenvoudig gebruik maken van alle voorzieningen in dit centrumgebied. Op loopafstand bevinden zich uiteenlopende horeca¬voor-zieningen, winkels en supermarkten.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het pand ligt aan de N225, de doorgaande route tussen Utrecht/Zeist en Doorn/Elst. De Hoofdstraat heeft op enkele minuten autorijden een aansluiting op de A12 Den Haag-Arnhem. Het NS station Driebergen-Zeist ligt even voorbij de aansluiting op de A12. Per bus is het goed bereikbaar met haltes langs de Hoofdstraat.

OPPERVLAKTE
Voor verhuur is totaal ca. 252 m² gebruiksoppervlakte beschikbaar, onderverdeeld als volgt:
• circa 109 m² kantoor/overige ruimte (begane grond);
• circa 76 m² kantoor/overige ruimte (1e verdieping);
• circa 67 m² kantoor/overige ruimte (2e verdieping).

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWJAAR
1899.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Driebergen-Rijsenburg
Sectie : E
Nummers : 1692, 1690, 1898
Kadastrale perceelgrootte : 393 m², 5 m², 42 m²
Zakelijk recht : Eigendom

BESTEMMING
Bestemmingsplan “Woongebied Driebergen”. Op de plankaart is het object aangemerkt met be-stemming “Kantoren”. Voor nadere informatie omtrent de bestemming en gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief o.a.:
• centrale trappartij;
• cv-installatie;
• brandslanghaspel(s);
• meterkast voorzien van zelfstandige elektra / gas / watermeters;
• stucplafond voorzien van hanglampen;
• pantry voorzien van onderkasten en gasfornuis;
• diverse dubbele wandcontactdozen (230V);
• radiatoren/convectorput;
• bestaande vloerbedekking;
• toiletruimten.

Achterterrein
· parkeervoorziening;
· fraaie achtertuin.

PARKEREN
Bij het object behoren 8 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

KOOPPRIJS
€ 750.000,-- kosten koper. Partijen zullen opteren voor een met omzetbelasting belaste levering.
Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde overdrachtsbelasting, eventuele omzetbelasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.
?
AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.
Plan een bezichtiging

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 750.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 393 m²
Bruto vloeroppervlakte 245 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

De buurt waar Hoofdstraat 79, 3971 KD Driebergen-Rijsenburg zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken