Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM VELDZIGT 89 VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Modern Bedrijventerrein
2. Centrale ligging
3. Eigen parkeergelegenheid
4. Goede verkeersontsluiting
5. Multifunctioneel gebouw

ADRES
Veldzigt 89 De Meern.

ALGEMEEN
Moderne bedrijfsunit met kantoorruimte op bedrijventerrein ‘Oudenrijn’. Het pand maakt deel uit van een reeks geschakelde kleinschalige bedrijfspanden. De locatie kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid. Dit tezamen met de vele bedrijfsmogelijkheden en de combinatie van bedrijfsruimte en kantoor zorgen voor een ideale werkomgeving voor ondernemers uit verschillende sectoren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op het moderne bedrijventerrein Oudenrijn te De Meern. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is het gemengde karakter met bedrijven uit diverse sectoren zoals zakelijke dienstverlening, handel, transport en industrie.

Op dit bedrijventerrein zijn onder andere de navolgende bedrijven gehuisvest:
Achmea, Albron Nederland, Audi Muntstad, ISS Facility Service, KPMG Accountants, Velux,
Nederland en Rabobank.

Per eigen vervoer
Bedrijventerrein Oudenrijn ligt direct langs de rijksweg A12 (afslag 15 De Meern) en nabij rijksweg A2 (afslag 8). De op - en afritten zijn slechts op enkele (auto) minuten bereikbaar. Door deze centrale ligging t.o.v. rijkswegen en knooppunten is het object uitstekend bereikbaar met eigen vervoer.

Per openbaar vervoer
Op het noordelijk deel van het bedrijventerrein is de aanleg van een tweetal verbindingen voor Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) gereed waardoor deze locatie vanaf Utrecht CS ook per openbaar vervoer goed en snel te bereiken is. Op loopafstand bevinden zich de bushaltes met de lijnen 24, 28, 125,126, 127 128 en, 180.

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 141 m², onderverdeeld als volgt:
· Ca. 71 m² b.v.o. bedrijfsruimte op de begane grond;
· Ca. 70 m² b.v.o. op de verdieping ten behoeve van kantoorgebruik.
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten Derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWJAAR
2008

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Oudenrijn
Sectie : A
Nummers : 3844
Appartementsindex : 17
Zakelijk recht : eigendom

BESTEMMING
Op de plankaart Bedrijventerrein Oudenrijn, De Meern, is het object aangemerkt met bestemming “Bedrijventerrein”. Deze gronden zijn bestemd voor: bedrijven en activiteiten in de categorieën 1 tot en met 3.2 uit de lijst van bedrijfsactiviteiten.

Voor nadere informatie omtrent de bestemming en gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Utrecht.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief o.a.:
Algemeen
• representatieve entree
• stalen trappartij;
• cv-installatie met c.v.-ketel (Nefit) en radiatoren;
• brandpreventie apparatuur;
• gevel- dakisolatie;
• thermopane beglazing;
• hardhouten kozijnen;
• beplate voorgevel;
• stalen spantconstructie
• meterkast voorzien van zelfstandige elektra- / gas- / watermeters en krachtstroom.
?
Bedrijfsruimte
• 1 hand bedienbare overheaddeur voorzien van ruitsectie (ca. 3.20 m breed x ca. 4.20 m hoog);
• 1 loopdeur;
• gevlinderde betonvloer met schrobputje;
• diverse opbouwwandcontactdozen;
• vloerbelasting ca. 1.500 kg/m² (begane grond);
• toiletruimte.

Kantoorruimte
• pantry voorzien van onderkasten;
• wandafwerking deels middels spuitwerk;
• diverse dubbele wandcontactdozen (230V);
• radiatoren;
• gedeeltelijk te openen ramen voorzien van dubbele beglazing;
• bestaande laminaat vloerbedekking.

PARKEREN
1 parkeerplaats op mandelig terrein.

ENERGIELABEL
Volgt later.

VRAAGPRIJS
€ 169.500,-- kosten koper, exclusief 21% BTW.
Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde overdrachtsbelasting, eventuele omzetbelasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Koper is verplicht lid te worden van VvE ‘Damveld’. De maandelijkse kosten van VvE bedragen
€ 92,50 euro per maand.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
Per direct.

Bijlagen: - plattegrondtekening(en);
- kadastrale kaart;
- locatieplattegrond.

De volgende bescheiden kunnen op aanvraag worden verstrekt:
· kadastraal uittreksel;
· eigendomsbewijs;
· bestemmingsplaninformatie;
· Jaarverslag 2019 VvE

Bijzonderheden
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend. Ten aanzien van de juistheid van de door ons samengestelde gegevens ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. In het geval dat onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanspraak op uitkering geeft, is aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat in voorkomend geval onder deze verzekering voor uitkering in aanmerking komt.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en afkomstig uit ons inziens betrouwbare bron.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 169.500,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 71 m²

De buurt waar Veldzigt 89, 3454 PW De Meern zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken