Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM “WERELDSZICHT” VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Gevlinderde betonvloer op de begane grond
2. Goede vloer-, gevel- en dakisolatie
3. Gebouwhoogte van circa 8,5 meter
4. Eigen parkeergelegenheid
5. Uitstekende bereikbaarheid

ADRES
Boteyken 193 unit 12, 13 en 14 te (3454 PD) Utrecht/De Meern.

ALGEMEEN
Gebouw “Wereldszicht” is gerealiseerd op een fraaie zichtlocatie aan Boteyken, parallel aan de doorgaande Oudenrijnseweg, op Bedrijventerrein Oudenrijn. Het project omvat in totaal 19 bedrijfsunits.

De gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter. De bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur (ca. 3,7 meter) tevens over een aparte toegangsdeur. De unit is voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het project is gelegen op het nieuwste gedeelte van Bedrijventerrein Oudenrijn te Utrecht, onder andere nabij de kernen van Vleuten en De Meern. Het terrein wordt gekenmerkt door het gemengde karakter van handel, transport en industrie. Bekende bedrijven in de buurt zijn onder andere Gamma, Muntstad Volkswagen en KwikFit.

Het terrein heeft, mede door de aansluiting op de snelwegen A2 (Amsterdam – Den Bosch) en A12 (Den Haag – Arnhem) een zeer goede bereikbaarheid per eigen vervoer. Ook het centrum van Utrecht is eenvoudig bereikbaar. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om dit terrein per openbaar vervoer te bereiken.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Oudenrijn
Sectie : A
Nummer : 4177 A12
Nummer : 4177 A13
Nummer : 4177 A14
Zakelijk recht : Erfpacht, eeuwigdurend afgekocht

OPPERVLAKTE
Voor verkoop zijn er 3 zelfstandige bedrijfsunits beschikbaar als volgt verdeeld:

Boteyeken 193 unit 12:
Totaal ca. 145 m² b.v.o., onderverdeeld in:
• Begane grond ca. 72 m² b.v.o.
• Verdieping ca. 73 m² b.v.o.

Boteyeken 193 unit 13:
Totaal ca. 145 m² b.v.o., onderverdeeld in:
• Begane grond ca. 72 m² b.v.o.
• Verdieping ca. 73 m² b.v.o.

Boteyeken 193 unit 14:
Totaal ca. 145 m² b.v.o., onderverdeeld in:
• Begane grond ca. 72 m² b.v.o.
• Verdieping ca. 73 m² b.v.o.

De vermelde metrages zijn volgens opgave ontwikkelaar/architect en uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten. Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

BOUWJAAR
2020.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Oudenrijn – De Meern”, geconsolideerd op 6 maart 2015, is de locatie waarop deze units worden gerealiseerd bestemd voor bedrijven behorende tot en met milieucategorie 3.1 van de “Lijst van Bedrijfsactiviteiten”, waarbij minimaal 70% van de bruto vloeroppervlakte gebruikt moet worden voor bedrijfsruimte en niet meer dan 30% voor ondergeschikte en daarmee samenhangende kantoorruimte (zie www.ruimtelijkeplannen.nl voor een nadere toelichting).

OPLEVERINGSNIVEAU
De units worden opgeleverd in de nieuwe staat, inclusief hetgeen omschreven in de technische omschrijving (zie bijlagen bij brochure):

VLOERBELASTING
• De totale vloerbelasting van de begane grondvloer bedraagt maximaal 1.000 kg/m².
• Vloerbelasting van de betonnen verdiepingsvloer bedraagt maximaal 500 kg/m².

PARKEREN
Per units beschikken over 2 eigen parkeerplaatsen.

KOOPPRIJS
De koopsom per unit bedraagt:
• Boteyeken 193 - 12: € 187.500,-- kosten koper;
• Boteyeken 193 - 13: € 187.500,-- kosten koper;
• Boteyeken 193 - 14: € 187.500,-- kosten koper;

Over de koopsom is omzetbelasting verschuldigd. De units zijn niet als bedrijfsmiddel in gebruik genomen derhalve is er geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde omzetbelasting, eventuele overdrachtsbelasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke buitenterrein, is 24 januari 2020 een Vereniging van Eigenaren opgericht. Koper is verplicht lid te worden van de Vereniging van Eigenaren.

De belangrijkste taken en bevoegdheden van deze vereniging zijn:
• Het beheer van de gemeenschappelijke zaken, zoals het buitenterrein;
• Het opstellen van een huishoudelijk reglement met daarin regels voor het gebruik van de gemeenschappelijke gedeelten;
• Het beheer van de middelen die door de eigenaren aan de VvE ter beschikking zijn gesteld.

Koper zal per de datum van eigendomsoverdracht de alreeds door Verkoper(s) betaalde bedragen met betrekking tot de eerste inleg voor de aanvangsbegroting per unit (ad. € 932,82) alsmede de eenmalige jaarlijkse bijdrage per unit (ad. € 932,82) ten behoeve van de Vereniging van Eigenaars voldoen aan Verkoper. De administratie van de Vereniging van Eigenaars Wereldszicht wordt thans gevoerd door J&M VvE Beheer.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in nieuwe staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van alle laatste akten en bijbehorende documenten.

ZEKERHEIDSSTELLING
Binnen 21 dagen na ondertekening van de overeenkomst dient koper een waarborgsom te storten groot 10% van de koopsom. In plaats van deze waarborgsom kan de koper een bankgarantie stellen.

KOOPOVEREENKOMST
In de koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

NOTARISKANTOOR
Koper zal notariskantoor Loyens en Loeff te Amsterdam opdracht verstrekken voor de notariële afwikkelingen en waaronder het opmaken van de koopovereenkomst. Dit notaris kantoor is als projectnotaris betrokken en is volledig op de hoogte van het gehele project.

TRANSPORTDATUM
In overleg. Oplevering staat gepland in september 2020.

BIJZONDERHEDEN
• Indien de tekening afwijkt van de technische omschrijving is hetgeen in de technische omschrijving staat bepalend.
• De standaard aangebrachte brandwerende en bouwkundige voorzieningen die worden voorgeschreven door diverse overheidsinstellingen gelden slechts in algemene situaties. Afhankelijk van de aard van het gebruik kunnen de betreffende instellingen nadere voorzieningen voorschrijven, welke voor rekening van de koper komen.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 187.500,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 435 m²

De buurt waar Boteyken 193 unit 12 t/m 14, 3454 PD De Meern zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken