Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
ALGEMEEN
“Business-Parc Larenstein” is het meest recente nieuwbouwproject aan de P.C. Staalweg op “Bedrijvenpark Larenstein” te Bilthoven. Het project “Business-Parc Larenstein” bestaat uit in totaal 10 representatieve bedrijfsunits.

De bedrijfsunits mogen voor allerlei doeleinden worden gebruikt: zie hiervoor ook “de bestemming”. De uitstraling van het complex is modern en representatief en de diversiteit aan units is de kracht van dit project. Hierdoor worden uiteenlopende ondernemingen bijeen gebracht die van elkaars kracht en uitstraling kunnen profiteren. De verscheidenheid van verschillende ondernemers binnen een gebouw past bij de ambitie en flexibiliteit die startende ondernemers en kleine bedrijven zo kenmerkt.

De bedrijfsunits worden gebouwd op eigen grond. Een klein gedeelte van de grond wordt mandelig. De parkeerplaatsen 1 t/m 30 worden op eigen grond gesitueerd. De overige parkeerplaatsen (31 t/m 43) zijn gesitueerd op het aangrenzende mandelige kavel.

Iedere unit beschikt naast een overheaddeur tevens over een aparte toegangsdeur. Alle units zijn voorzien van een geïsoleerde betonnen begane grondvloer, betonnen verdiepingsvloer en betonnen dakvloer. De hoogte van het gebouw is circa 7,4 meter.
De units variëren in grootte van 156 m² tot 340 m².

Zie hieronder het overzicht met de bruto oppervlaktes per unit nummer en per verdieping:

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 240 m² b.v.o. gelegen op begane grond en 1e verdieping, onderverdeeld in:
• begane grond ca. 120 m² b.v.o.;
• 1e verdieping ca. 120 m² b.v.o.

KOOPSOM
€ 257.500,-- vrij op naam exclusief BTW.

PARKEREN
3 eigen toegewezen parkeerplaatsen (nummers 22, 23 en 24). De overige parkeerplaatsen op het mandelige aangrenzende terrein zijn voor algemeen gebruik bedrijventerrein Larenstein.

LOCATIE
Het object is gelegen op “Bedrijvenpark Larenstein”, in de nabijheid van de Biltse Rading en uitstekend bereikbaar middels de aansluiting op de rijksweg A27 (Almere-Utrecht) en de nabijheid van knooppunt Rijnsweerd die verbindingen biedt in vrijwel alle richtingen.
Openbaar vervoer
Vanaf Station Bilthoven is het gebouw binnen 6 minuten met de bus te bereiken. De bushalte is op loopafstand van het pand gelegen.

BESTEMMINGSPLAN
Zie voor het bestemmingsplan op website www.ruimtelijkeplannen.nl; bestemmingsplan “Bedrijvenpark Larenstein” alsmede Beheersverordening De bilt 2 (Deelgebied 4).

ONTWIKKELING
Atelier ir. M. el Haroui en Bouwbedrijf B&S Bouw hebben de handen ineengeslagen om de 10 bedrijfsunits te ontwerpen, ontwikkelen en te realiseren. Beide partijen hebben ruime ervaring met het ontwikkelen en bouwen van dit type bedrijfsunits, o.a. in Amsterdam, Almere, Lelystad, Rijswijk, Dronten, Oostzaan, Zaandam etc.

VERKOOP EN INFORMATIE
De verkoopbegeleiding is in handen van Brecheisen Bedrijfsmakelaars B.V.
Voor al uw vragen kunt u hier terecht.

Flexibiliteit staat hoog bij ons in het vaandel en kopers wensen zijn geen enkel probleem, indien dit maar vroegtijdig bekent gemaakt wordt bij de aannemer. Mocht u nog meer aanvullende informatie willen hebben aangaande dit project, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Brecheisen Bedrijfsmakelaars B.V. op het vermelde telefoonnummer in deze brochure.

ALGEMENE BEPALINGEN AANKOOP
Als u besluit tot aankoop wordt er een koopovereenkomst en een aannemingsovereenkomst getekend. Al het eventuele meer- en minderwerk wordt daarna schriftelijk vastgelegd.

KOSTEN UNIT
In de prijzen v.o.n. (vrij op naam, exclusief BTW) is inbegrepen:
• Grondaankoopkosten
• Bouwkosten
• Akte kosten overdracht en splitsing;
• Kadastraal recht;
• Legeskosten;
• Honorarium ontwerp en tekenwerk;
• Honorarium constructietekeningen en -berekeningen
• Ontwikkel- verkoop- en begeleidingskosten;
• Aansluitkosten nutsbedrijven, exclusief tv- en telefoon aansluiting.

BETALINGEN
De koper betaalt in een aantal termijnen de diverse stadia van de bouw. Betalingen en wijze van betaling zijn vermeld in de koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst. De 1e termijn, bij levering, zal de grondtermijn, inclusief ontwikkelkosten zijn. De overige bouwtermijnen worden tijdens de bouw in rekening gebracht, afhankelijk van de stand van de bouwwerkzaamheden. Binnen 21 dagen na ondertekening van de overeenkomst dient koper een waarborgsom te storten van 10 % van de koopsom bij de notaris. In plaats van de waarborgsom kan de koper een bankgarantie stellen.

APPARTEMENTSRECHTEN
De uitgegeven grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Elke koper wordt mede-eigenaar van het gemeenschappelijke buitenterrein. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht.

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren (kortweg VvE) opgericht. Een koper is verplicht lid te worden van de Vereniging van Eigenaren.

De belangrijkste taken en bevoegdheden van deze vereniging zijn:
• Het beheer van de gemeenschappelijke zaken, zoals het buitenterrein;
• Het opstellen van een huishoudelijk reglement met daarin regels voor het gebruik van de gemeenschappelijke gedeelten;
• Het beheer van de middelen die door de eigenaren aan de VvE ter beschikking zijn gesteld.

Bij overdracht van het appartementsrecht is koper reeds een eerste bijdrage aan de vereniging verschuldigd. De daaropvolgende (maandelijkse) bijdragen zullen door de eigenaren (leden van de vereniging) worden vastgesteld.
Deze bijdragen zijn bedoeld om onder andere de navolgende zaken collectief te regelen/betalen:
• De opstalverzekering;
• De aansprakelijkheidsverzekering;
• Reservering voor groot onderhoud, waaronder met name begrepen het dak.

Daarnaast kunnen onder andere de navolgende zaken, na goedkeuring door de vergadering, collectief worden geregeld:
• Gevelreiniging;
• Onderhoud van evt. gemeenschappelijke groenvoorziening;
• Gladheidbestrijding op het buitenterrein;
• Gemeenschappelijke glasbewassing;=
• De startbijdrage voor de VvE is voor het eerste jaar vastgesteld op: Voor unit 7 € 450,00

COLLECTIEF PARKMANAGEMENT
De Vereniging Bedrijvenpark Larenstein regelt het parkmanagement van het bedrijventerrein. Als gebruiker van het terrein ben je verplicht lid van de Vereniging. Zo’n collectief waarborgt van dag één dat het onderhoud geen onderschoven kindje wordt.

De kosten hiervan op een rijtje, exclusief b.t.w.:
• entrée fee: € 1500,- (eenmalig).
• Investeringskosten: kaveloppervlakte + oppervlakte mandelig eigendom keer € 1,84/m2
• Onderhoudskosten: kaveloppervlakte + oppervlakte mandelig eigendom keer € 0,35/m2
Bouwnr 7 240 € 598

ENERGIELABEL
Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol BRL 9500-06 een energielabel te kunnen opstellen. Afhankelijk van de gebouwfuncties die koper aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot afmelden van een energielabel. Koper neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten afmelden van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

AANVANG EN OPLEVERING
De start van dit project is afhankelijk verlening bouwvergunning en minimaal verkochte voorverkooppercentage van 90 %. Bij oplevering zullen beide partijen aanwezig zijn waar dan eventuele gebreken of tekortkomingen worden vastgelegd, deze zullen nadien door de aannemer worden verholpen. De opleveringsdatum wordt de koper uiterlijk 14 dagen ervoor schriftelijk kenbaar gemaakt. Alle eerder door de koper ingewonnen informatie betreft dan ook prognoses waaraan de koper geen enkel recht kan ontlenen.

AFWERKING
De units zijn degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen. Zie hiervoor de technisch omschrijving.

TEKENING
Indien de tekening afwijkt van de technische omschrijving is hetgeen in de technische omschrijving staat bepalend.

ANTISPECULATIEBEDING
De gemeente De Bilt heeft additionele eisen gesteld met betrekking tot het eigen gebruik / verhuur en een 3 jarig antispeculatiebeding. Een afschrift van deze eisen is beschikbaar bij de gemeente Bilthoven of de verkopend makelaars.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 257.500,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 240 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

De buurt waar Business Parc Larenstein unit 7, 3721 TJ Bilthoven zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken