Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
ALGEMEEN
“Business-Parc Larenstein” is het meest recente nieuwbouwproject aan de P.C. Staalweg op “Bedrijvenpark Larenstein” te Bilthoven. Het project “Business-Parc Larenstein” bestaat uit in totaal 10 representatieve bedrijfsunits.

De bedrijfsunits mogen voor allerlei doeleinden worden gebruikt: zie hiervoor ook “de bestemming”. De uitstraling van het complex is modern en representatief en de diversiteit aan units is de kracht van dit project. Hierdoor worden uiteenlopende ondernemingen bijeen gebracht die van elkaars kracht en uitstraling kunnen profiteren. De verscheidenheid van verschillende ondernemers binnen een gebouw past bij de ambitie en flexibiliteit die startende ondernemers en kleine bedrijven zo kenmerkt.

De bedrijfsunits worden gebouwd op eigen grond. Een klein gedeelte van de grond wordt mandelig. De parkeerplaatsen 1 t/m 30 worden op eigen grond gesitueerd. De overige parkeerplaatsen (31 t/m 43) zijn gesitueerd op het aangrenzende mandelige kavel.

Iedere unit beschikt naast een overheaddeur tevens over een aparte toegangsdeur. Alle units zijn voorzien van een geïsoleerde betonnen begane grondvloer, betonnen verdiepingsvloer en betonnen dakvloer. De hoogte van het gebouw is circa 7,4 meter.
De units variëren in grootte van 156 m² tot 340 m².

Zie hieronder het overzicht met de bruto oppervlaktes per unit nummer en per verdieping:

Nog BESCHIKBAAR zijn:

Unit 1
- Totaal 326 m²,
- Begane grond 221 m²
- Verdieping 105 m²
- Koopsom € 349.500,--
- Parkeerplaats nr. 25 , 26, 27, 28, 29 en 30

Unit 2
- Totaal 340 m²
- Begane grond 235 m²,
- Verdieping 105 m², totaal 340 m²
- Parkeerplaats nr. 10, 11, 12, 13, 14 en 15
- Koopsom € 364.500,--

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD zijn:

Unit 5
- Totaal 156 m²,
- Begane grond 78 m²,
- Verdieping 78 m²,
- Parkeerplaats nr. 3 en 4,
- Koopsom € 174.500,--

Unit 7
- Totaal 240 m²
- Begane grond 120 m²,
- Verdieping 120 m²,
- Parkeerplaats nr. 22, 23 en 24,
- Koopsom € 257.500,--

Unit 9
- Totaal 156 m²
- Begane grond 78 m²
- Verdieping 78 m²
- Parkeerplaats nr. 18 en 19
- Koopsom € 174.500,--

VERKOCHT zijn:

Unit 3
- Totaal 240 m²
- Begane grond 120 m²
- Verdieping 120 m²
- Parkeerplaats nr. 7, 8 en 9
- Koopsom € 257.500,--

Unit 4
- Totaal 156 m²,
- Begane grond 78 m²,
- Verdieping 78 m²,
- Parkeerplaats nr. 5 en 6,
- Koopsom € 174.500,--

Unit 6
- Totaal 156 m²
- Begane grond 78 m²
- Verdieping 78 m²
- Parkeerplaats nr. 1 en 2
- Koopsom € 174.500,--

Unit 8
- Totaal 156 m²
- Begane grond 78 m²
- Verdieping 78 m²
- Parkeerplaats nr. 20 en 21,
- Koopsom € 174.500,--

Unit 10
- Totaal 156 m²
- Begane grond 78 m²
- Verdieping 78 m²
- Parkeerplaats nr. 16 en 17
- Koopsom € 174.500,--

(noot: de overige parkeerplaatsen op het mandelige aangrenzende terrein zijn voor algemeen gebruik bedrijventerrein Larenstein.)

LOCATIE
Het object is gelegen op “Bedrijvenpark Larenstein”, in de nabijheid van de Biltse Rading en uitstekend bereikbaar middels de aansluiting op de rijksweg A27 (Almere-Utrecht) en de nabijheid van knooppunt Rijnsweerd die verbindingen biedt in vrijwel alle richtingen.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Bilthoven is het gebouw binnen 6 minuten met de bus te bereiken. De bushalte is op loopafstand van het pand gelegen.

BESTEMMINGSPLAN
Zie voor het bestemmingsplan op website www.ruimtelijkeplannen.nl; bestemmingsplan “Bedrijvenpark Larenstein” alsmede Beheersverordening De bilt 2 (Deelgebied 4).

ONTWIKKELING
Atelier ir. M. el Haroui en Bouwbedrijf B&S Bouw hebben de handen ineengeslagen om de 10 bedrijfsunits te ontwerpen, ontwikkelen en te realiseren. Beide partijen hebben ruime ervaring met het ontwikkelen en bouwen van dit type bedrijfsunits, o.a. in Amsterdam, Almere, Lelystad, Rijswijk, Dronten, Oostzaan, Zaandam etc.

VERKOOP EN INFORMATIE
De verkoopbegeleiding is in handen van Brecheisen Bedrijfsmakelaars B.V. en Waltmann Bedrijfshuisvesting uit Utrecht. Voor al uw vragen kunt u hier terecht.

Flexibiliteit staat hoog bij ons in het vaandel en kopers wensen zijn geen enkel probleem, indien dit maar vroegtijdig bekent gemaakt wordt bij de aannemer. Mocht u nog meer aanvullende informatie willen hebben aangaande dit project, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Brecheisen Bedrijfsmakelaars B.V. op het vermelde telefoonnummer in deze brochure.

ALGEMENE BEPALINGEN AANKOOP
Als u besluit tot aankoop wordt er een koopovereenkomst en een aannemingsovereenkomst getekend. Al het eventuele meer- en minderwerk wordt daarna schriftelijk vastgelegd.

KOSTEN UNIT
In de prijzen v.o.n. (vrij op naam, exclusief BTW) is inbegrepen:
• Grondaankoopkosten
• Bouwkosten
• Akte kosten overdracht en splitsing;
• Kadastraal recht;
• Legeskosten;
• Honorarium ontwerp en tekenwerk;
• Honorarium constructietekeningen en -berekeningen
• Ontwikkel- verkoop- en begeleidingskosten;
• Aansluitkosten nutsbedrijven, exclusief tv- en telefoon aansluiting.

AANVANG EN OPLEVERING
De start van dit project is afhankelijk verlening bouwvergunning en minimaal verkochte voorverkooppercentage van 90 %. Bij oplevering zullen beide partijen aanwezig zijn waar dan eventuele gebreken of tekortkomingen worden vastgelegd, deze zullen nadien door de aannemer worden verholpen. De opleveringsdatum wordt de koper uiterlijk 14 dagen ervoor schriftelijk kenbaar gemaakt. Alle eerder door de koper ingewonnen informatie betreft dan ook prognoses waaraan de koper geen enkel recht kan ontlenen.

AFWERKING
De units zijn degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen. Zie hiervoor de technisch omschrijving.

ANTISPECULATIEBEDING
De gemeente De Bilt heeft additionele eisen gesteld met betrekking tot het eigen gebruik / verhuur en een 3 jarig antispeculatiebeding. Een afschrift van deze eisen is beschikbaar bij de gemeente Bilthoven of de verkopend makelaars.

ENKELE EIGENSCHAPPEN VAN DE UNITS
- Betonnen vloeren
- De totale vloerbelasting van de begane grondvloer in de bedrijfsruimte bedraagt 1500 kg/m2.
- De totale vloerbelasting van de betonnen 1e verdiepingsvloer bedraagt 400 kg/m2.
- Unit 1, 2, 3 en 7 hebben een overheaddeuren van circa 4,1 x 4,1 meter.
- Unit 4, 5, 6, 8, 9 en 10 hebben een overheaddeuren van circa 3,3 x 3,3 meter.
- Flexibel in te delen met mogelijkheid tot afbouw op maat, naar wens van de koper.
- Goede gevel-, vloer- en dakisolatie.
- Algemene parkeerplek, prima bereikbaarheid.
- Gebouwde hoogte circa 7,4 meter.

NADERE BIJZONDERHEDEN
Koper is zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de voor hun bedrijfsvoering benodigde financiële middelen en vergunningen.

De nutsbedrijven leggen tegenwoordig alleen (hoofd)leidingwerk aan op particulier terrein indien daarvoor rechten zijn gevestigd. Deze rechten op het hebben, houden, onderhouden, vervangen of verwijderen van dit leidingwerk worden gevestigd via de splitsingsakte.

In plaats van alle nieuwe panden standaard te voorzien van een aansluiting op het netwerk van KPN worden deze aansluitingen voortaal alleen nog maar na aanvraag van een telecommunicatiedienst (televisie, internet en/of vaste telefoon) door de eigenaar/gebruiker aangelegd. Dit betekent dat de voorzieningen buiten het pand (“in de staat”) zullen worden gemaakt, indien deze nog niet aanwezig zijn. De aansluiting in het pand wordt pas gemaakt als er telecommunicatiedienst is besteld door de eigenaar/gebruiker van het pand.

De standaard aangebracht brandwerende en bouwkundige voorzieningen die worden voorgeschreven door diverse overheidsinstellingen gelden slechts in algemene situaties. Afhankelijk van de aard van het gebruik kunnen de betreffende instellingen nadere voorzieningen voorschrijven, welk voor rekening van de koper komen.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 349.500,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.622 m²
Bruto vloeroppervlakte 2.082 m²

De buurt waar Business Parc Larenstein P.C. Staalweg*, 3721 TJ Bilthoven zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken