Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Op een uitstekende locatie tegenover het station Amersfoort-Schothorst ligt het kantorencomplex “De Vlinder”. In één van deze kantoorpaviljoens is de bovenste (tweede) verdieping te koop gekomen. In combinatie met de hoekligging vormt het een geheel eigen uitstraling en is uitermate geschikt voor een bedrijf/organisatie die prijs stelt op behoud van identiteit. Onder het kantoorgebouw bevindt zich een, grotendeels, overdekte parkeergelegenheid waarvan drie eigen parkeerplaatsen behoren. Eveneens bevindt zich hier een afsluitbare fietsenberging.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Zielhorsterweg is vanuit alle richtingen zowel per openbaar vervoer als ook per auto optimaal bereikbaar. Vanaf de A1 afslag Amersfoort Noord en de Rondweg Noord bevindt de Zielhorsterweg zich op enkele minuten afstand, terwijl ook vanuit het centrum en het bedrijvenpark Isselt u binnen enkele minuten aan de Zielhorsterweg bent.
50 – 100 m tot de bus;
2 – 3 km tot de A28;
2 – 4 km tot centrum Amersfoort;
50 – 100 m tot Station Schothorst;
2 – 4 km tot Station Amersfoort;
2 – 3 km tot de A1.

OPPERVLAKTE
Begane grond; gezamenlijke entree, hal, separate pantry en toiletgroep.
Vaste trap naar de bovengelegen verdiepingen; het betreft hier de tweede (bovenste) verdieping, die circa 80 m² groot is.
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN 2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Deze kantoorruimte beschikt over o.a.:
• Royale daglichttoetreding;
• Te openen ramen;
• CV installatie en airco split-units;
• Inbouw-verlichting;
• ICT- bekabeling aanwezig;
• Huidige vloerbedekking.
PARKEREN
Bij de kantoorruimte hoort drie eigen parkeerplaatsen in de onderbouw. Het terrein wordt afgesloten middels aan slagboom. Gezamenlijke fietsenberging is aanwezig.

Voor het kantoorgebouw bevindt zich een parkeerstrook voor zgn. kort parkeren.

VRAAGPRIJS
€ 189.000,-- exclusief 21% BTW en kosten koper. Inclusief drie eigen parkeerplaatsen!

HUURPRIJS
€ 950,-- per maand, exclusief 21% BTW en voorschot nutsvoorzieningen. Inclusief drie eigen parkeerplaatsen!

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Amersfoort, sectie: K complexaanduiding: 4643-A, appartementsindex: 248.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De koper wordt van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars onder-ondervereniging Zielhorsterweg 85 tot en met 85B te (3813 ZX) Amersfoort.
De huidige maandlasten bedragen € 148,-- en worden aangewend t.b.v. onderhoud, schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimten en reserveringen. Het voorschot voor de levering van energie bedraagt € 78,-- per maand.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM). In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 189.000,- k.k.
Prijs € 950,- per maand
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1997
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 70 m²
Bruto vloeroppervlakte 80 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
In woonwijk
Kantorenpark
Nabij winkelcentrum

De buurt waar Zielhorsterweg 85B, 3813 ZX Amersfoort zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken