Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
ADRES
Wiekenweg 50C en 50G te (3815 KL) Utrecht.

ALGEMEEN
Dit opvallende kantoorappartement van in totaal ca. 140 m² kantoorruimte, is onderdeel van het moderne en robuust vormgegeven bedrijvencomplex Bijen & Vlinders, op bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef in Amersfoort. De kantoorruimte is verdeeld over 3 bouwlagen en goed op te splitsen in 2 separate kantoren.

De Wieken-Vinkenhoef ligt in de zuidelijke oksel van het knooppunt Hoevelaken en wordt perfect ontsloten door de A1 en A28. De Wieken Vinkenhoef telt bijna 100 bedrijven. De combinatie van de directe nabijheid van de binnenstad van Amersfoort en de goede bereikbaarheid maken dit object tot een aantrekkelijke vestigingsplaats. De bereikbaarheid met de auto is dan ook prima en parkeren kan op eigen terrein. Bij de kantoorruimte horen 3 parkeerplaatsen.

Op steenworp afstand ligt het fraaie natuurgebied Bloeidaal, een landschap van bloemrijke graslanden en rietland. Ideaal om een frisse neus te halen, tussen de werkzaamheden door.

LIGGING C.Q. BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed, gezien de ligging op steenworp afstand van het verkeersknooppunt Hoevelaken en heeft zeer goede aansluitingen met de rijkswegen A1 en A 28.

De bus stopt vlakbij het complex, waarmee een uitstekende verbinding met treinstations is gegarandeerd. Bovendien is het van en naar station Amersfoort Schothorst slechts 10 minuten fietsen.

OPPERVLAKTE
Bouwlaag Indeling Metrage (m² vvo)
Begane grond Entree, hal, toilet, kantoorkamers, Circa 55 m²
1e verdieping Kantoorkamers, toilet, pantry, balkon. Circa 52 m²
2e verdieping Kantoorruimten Circa 33 m²
Totaal Circa 140 m² vvo

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

PARKEREN
Nabij de kantoorruimte zijn drie eigen parkeerplaatsen gesitueerd.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige uitstekende staat voorzien van o.a.:

• Ontvangsthal + meterkast;
• Pantry b.g.g. en 1e verdieping (met inbouwapparatuur);
• Kantoorruimtes; deels v.v. plafondplaten en inbouwarmaturen;
• Zwevend toilet op b.g.g. en 1e verdieping;
• Te openen ramen;
• Luchtafzuiging;
• CV installatie;
• Rookmelders per ruimte;
• Huidig tapijt en lamellen;

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Kantoorgebruik overeenkomstig het geldende bestemmingsplan “Bedrijventerrein 6' (De Wieken Zuid)”.

KOOPPRIJS
€ 249.000,-- excl. btw en kosten koper.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Amersfoort.
Sectie: R.
Nummer: 800.
Appartementsindexen: A-25, A-29, A-57, A-58, A-59.
De eigenaar wordt van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De bijdrage VVE bedroeg in 2018 € 241,92 per maand.

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van de levering van gas en elektra wordt de gebruiker van de ruimte rechtstreeks contractant met Anode. Ten behoeve van het onderhoud van het terrein, de algemene voorzieningen en het verbruik van het water wordt een bijdrage per maand door de VvE in rekening gebracht.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

KOOPOVEREENKOMST
Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM).
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 249.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2008
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 140 m²
Bruto vloeroppervlakte 140 m²

De buurt waar Wiekenweg 50C en G, 3815 KL Amersfoort zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken