Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Dit opvallende en kleinschalige kantoorappartement van in totaal 75 m² kantoorruimte, is onderdeel van het moderne en robuust vormgegeven bedrijvencomplex Bijen & Vlinders, op bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef in Amersfoort. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond, is voorzien van alle gemakken. Ideaal is de aanwezigheid van twee eigen en naast elkaar gelegen parkeerplaatsen, beiden voorzien van een laadpaal!

De Wieken-Vinkenhoef ligt in de zuidelijke oksel van het knooppunt Hoevelaken en wordt perfect ontsloten door de A1 en A28. De Wieken Vinkenhoef telt bijna 100 bedrijven. De combinatie van de directe nabijheid van de binnenstad van Amersfoort en de goede bereikbaarheid maken dit object tot een aantrekkelijke vestigingsplaats.
De bereikbaarheid met de auto is dan ook prima en parkeren kan op eigen terrein.

Op steenworp afstand ligt het fraaie natuurgebied Bloeidaal, een landschap van bloemrijke graslanden en rietland. Ideaal om een frisse neus te halen, tussen de werkzaamheden door.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed, gezien de ligging op steenworp afstand van het verkeersknooppunt Hoevelaken en heeft zeer goede aansluitingen met de rijkswegen A1 en A 28.

De bus stopt vlakbij het complex, waarmee een uitstekende verbinding met de treinstations Amersfoort CS en Schothorst is gegarandeerd. Bovendien is het van en naar station Vathorst en Schothorst slechts 10 minuten fietsen.

OPPERVLAKTE
Begane grond; entree. Vaste trap naar eerste verdieping (48 m² vvo).
hal, separaat toilet, kantoorkamer, separate keuken v.v. inbouwapparatuur.
Vaste trap naar entresol met open kantoorruimte (27 m² vvo).
Grootte totaal circa 75 m².

Het object is conform de meetnorm van het normblad NEN 2580 ingemeten.

OPLEVERINGSNIVEAU
Deze zelfstandige kantoorruimte wordt opgeleverd met o.a.:
• Ontvangsthal met meterkast;
• Pantry met inbouwapparatuur;
• Vrijhangend toilet met wastafel;
• Royale daglichttoetreding;
• CV- gestookte vloerverwarming;
• Inbouw vloerputten t.b.v. elektra- en databekabeling;

De kantoorvertrekken zijn voorzien van gecoate gietvloeren.

BOUWAARD/CONSTRUCTIE
Traditionele bouwaard, voorzien van staalconstructie, funderingspalen en balken of stroken. Geen kruipruimte waargenomen.
De hoofdscheidingswanden zijn uitgevoerd in kalkzandsteen vellingkantblokken.

Gevels
Metalen gevels voorzien van geïsoleerde platen en geprofileerde stalen gevelplaten. Gedeeltelijk afgewerkt met schoonmetselwerk gevelelementen.

Ramen/kozijnen/deuren
De unit is voorzien van kozijnen met isolerende beglazing en ventilatieroosters.

PARKEREN
Bij de kantoorruimte horen twee eigen parkeerplaats, inclusief twee laadpalen.

VRAAGPRIJS
Vraagprijs:
€ 165.000,-- exclusief 21% BTW en kosten koper.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Amersfoort, sectie: R, complexaanduiding: 800-A, appartementsindex: 27, 52 en 53.

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van de levering van gas en elektra wordt de gebruiker van de ruimte rechtstreeks contractant met de nutsleveranciers.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De eigenaar wordt van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars Appartementencomplex "Bijen en Vlinders". De bijdrage VVE bedroeg de 2 units en 2 parkeerplaatsen in 2020 circa 160,-- per maand. De bijdrage is voor het buiten- en terreinonderhoud, reservering Groot Onderhoud (MJOP) en algemene voorzieningen, waterleveranties, verzekeringen.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM). In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 165.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2008
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 75 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kantorenpark

De buurt waar Wiekenweg 50E, 3815 KL Amersfoort zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken