Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Hier is het mogelijk; professioneel én relaxed werken!
Dit opvallende en kleinschalige kantoorappartement van in totaal ca. 90 m² kantoorruimte, is onderdeel van het moderne en robuust vormgegeven bedrijvencomplex Solid Business Park, op bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef in Amersfoort.

De Wieken Vinkenhoef telt bijna 100 bedrijven. De combinatie van de directe nabijheid van de binnenstad van Amersfoort en de goede bereikbaarheid maken dit object tot een aantrekkelijke vestigingsplaats.
De bereikbaarheid met de auto is dan ook prima en parkeren kan op eigen terrein.
Op steenworp afstand ligt het fraaie natuurgebied Bloeidaal, een landschap van bloemrijke graslanden en rietland. Ideaal om een frisse neus te halen, tussen de werkzaamheden door.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed, gezien de ligging op steenworp afstand van het verkeersknooppunt Hoevelaken en heeft zeer goede aansluitingen met de rijkswegen A1 en A28. Het bedrijventerrein bevindt zich namelijk in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle).

De bus stopt vlakbij het complex, waarmee een uitstekende verbinding met de treinstations Amersfoort CS en Schothorst is gegarandeerd. Bovendien is het van en naar station Vathorst en Schothorst slechts 10-15 minuten fietsen.

OPPERVLAKTE EN INDELING
Begane grond; zelfstandige entree, hal, kantoorkamers, kleine opslagruimte (ook bereikbaar via overheaddeur). Vaste trap naar eerste verdieping, waar zich de pantry met toilet, kantoorkamers én een doucheruimte bevindt. Groote per verdieping circa 45 m², derhalve totaal 90 m². Duurzaam gebouwd en zeer goed geïsoleerd.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN 2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Deze kantoorunit is voorzien van o.a.:
• Glad gestuukte wanden en plafonds;
• Vloerverwarming op beide verdiepingen (CV- gestookt);
• Zonwering;
• Pantry v.v. vaatwasser en onder- en bovenkasten;
• Royale daglichttoetreding;
• Inbouwverlichting;
• Huidige vloerbedekking (laminaat/PVC).

PARKEREN
Bij de kantoorruimte hoort één eigen parkeerplaats.

BESTEMMING
De huurder dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca en detailhandel niet zijn toegestaan.

VRAAGPRIJS
€ 260.000,-- exclusief 21% BTW en kosten koper.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Amersfoort, sectie: R, complexaanduiding: 1367, appartementsindex: 17.

SERVICEKOSTEN
Koper wordt van rechtsweg lid van de Vereniging van Eigenaars Bedrijfsunits 31A tot en met 32R en 34A tot en met 34H te Amersfoort. Ten behoeve van de levering van gas en elektra wordt de gebruiker van de ruimte rechtstreeks contractant met de nutsleveranciers. Ten behoeve van het onderhoud van het terrein, de algemene voorzieningen en het verbruik van het water wordt er een bijdrage door de VvE in rekening gebracht. De financiële situatie van de VvE is gezond.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat. Verwachte leverdatum omstreeks september/oktober 2022.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM). In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 21 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 260.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Eveneens Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2021
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 100 m²
Bruto vloeroppervlakte 90 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kantorenpark

De buurt waar Wiekenweg 32G, 3815 KL Amersfoort zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken