Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Een echte blikvanger! Een bedrijfsverzamelcomplex met een historisch industrieel authentiek karakter, dat uiteraard voldoet aan alle actuele bouwnormen en duurzaamheidseisen van nu. Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de daarbij horende uitstraling zijn de units geschikt voor een zeer brede doelgroep.
U onderneemt op deze unieke locatie niet op een ‘eentonig’ bedrijventerrein, maar te midden van een bruisende woon- werkomgeving, met hoogwaardige architectuur.
De aangeboden bedrijfsunit onderscheidt zich sterk qua vormgeving en bouw ten opzichte van het gebruikelijke huidige aanbod. Het bezit een industriële uitstraling en doet met het sheddak en het gebruik van materialen als baksteen en staal denken aan de sfeer van de mooie ambachtelijke oude fabrieksterreinen. De bedrijfsunits zijn geschikt voor kleinschalige bedrijven en ondernemers.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsverzamelcomplex op de Hanzekade vormt een mooi centraal gelegen werkomgeving en is gerealiseerd aan de oost- kant van Vathorst in Amersfoort. De bedrijfsunits zijn zo gesitueerd dat er sprake is van optimale bereikbaarheid. Op slechts enkele minuten rijden bereikt u de autosnelweg A28. Tevens gelegen in de nabije omgeving van het klaverblad Hoevelaken, waardoor u eenvoudig de snelweg A1 en omliggende steden als Amersfoort, Utrecht en Amsterdam aanrijdt. Daarnaast zijn voorzieningen zoals station Vathorst en een winkelcentrum op loop- of fietsafstand.

INDELING
Deze unit is uitgevoerd met raampartijen op de verdieping zodat de begane grond gebruikt kan worden voor productie en/of showroom en de verdieping voor overige bedrijfsdoeleinden.

OPPERVLAKTE
Begane grond: 45 m² bruto vloeroppervlak, inclusief 2 parkeerplekken
(t.o. overheaddeur);
Eerste verdieping: 46 m² bruto vloeroppervlak;
Totaal: 91 m² bruto vloeroppervlak.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Gecoate begane grondvloer;
- Glad gestuukte en gesausde wanden;
- Toilet, vloerbedekking; kabelgoten, wandcontactdozen.
Geheel instapklaar!

KOOPSOM
€ 245.000,- VON te vermeerderen met 21% BTW.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De eigenaar wordt van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage is thans vastgesteld op € 115,97. Een en ander o.a. ten behoeve van het collectief onderhouden van groene zones, straatwerk en glasbewassing.

NOTARISKANTOOR
Ter keuze koper.

KOOPOVEREENKOMST
Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM). In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
Per direct.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 245.000,- v.o.n.
Aanvaarding Direct
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2022
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 50 m²
Bruto vloeroppervlakte 45 m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Nabij winkelcentrum

De buurt waar Texelstraat-Noord 6, 3826 DN Amersfoort zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken