Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Op bedrijventerrein Isselt, tussen Amersfoort en Soest, is aan de Heliumweg het businesspark "De Birkt” gerealiseerd. Solide traditioneel gebouwde bedrijfsgebouwen. Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort.

De ligging maakt het goed bereikbaar, gecombineerd met goede ontsluitingen en prima parkeermogelijkheden. Bedrijventerrein Isselt is een goed gewaardeerd bedrijventerrein met prima ontsluitingsmogelijkheden.
Het gehele businesspark heeft een representatief uiterlijk. Onder andere door een uniform signingplan met individuele ruimte voor bijvoorbeeld plaatsen van uw logo en overige communicatie. Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de daarbij horende uitstraling zijn de units geschikt voor een zeer brede doelgroep. Bouwperiode 2020.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsgebouw is goed bereikbaar middels eigen vervoer en het openbaar vervoer. Vanaf de Rijksweg A1 is het object via de N199 en vanaf de Rijksweg A28 via de N199 binnen enkele autominuten bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het bedrijfsobject goed te bereiken. Buslijn 1 stopt nabij het object en verbindt het industrieterrein De Isselt met het centrum en het station van Amersfoort.
Indicatie:
5 – 6 km tot de A28;
5 – 6 km tot de A1;
2 – 3 km tot station Amersfoort;
3 – 4 km tot centrum Amersfoort.

OPPERVLAKTE
De oppervlakte van de begane grond (bedrijfsruimte) circa 60 m², de kantoorruimte op de eerste verdieping bedraagt circa 60 m², derhalve totaal maar liefst 10 m². Dit betreft dus het grote type uit dit nieuwbouwproject. Er is geen meetcertificaat beschikbaar; de oppervlakte is inpandig nagemeten.

OPLEVERINGSNIVEAU
Bedrijfsruimte wordt opgeleverd met o.a.:
• Elektrisch bedienbare overheaddeur;
• Verwarmingsinstallatie;
• Toilet;
• Eigen meterkast t.b.v. water, elektra en internet;
• Ruim voldoende daglichttoetreding.

De kantoorruimte is voorzien van:
• Uitgebreide keukenopstelling .v.v. koelkast, vaatwasser en oven;
• PVC- vloer v.v. vloerverwarming;
• Ruim voldoende daglichttoetreding;
• Hoog plafond.

Het object is al voorzien van zonnepanelen!

PARKEREN
Op eigen terrein zijn 2 tot 3 parkeerplaatsen beschikbaar, tevens zijn er een aantal vrije parkeerplekken voor bezoekers.

KADASTRALE KENMERKEN
Gemeente Amersfoort, sectie D, nummer 11467, indexnummer A-38;

VRAAGPRIJS
€ 320.000,- kosten koper.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste koopsom. Daarom dient de koopsom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde koop. Dan wordt de overeengekomen koopsom, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verkoper ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Businesspark De Birkt hanteert een huishoudelijk reglement waardoor het representatieve karakter nu en in de toekomst gewaarborgd is. Vanuit de VVE wordt onder andere het totale terrein onderhouden, de gevels gereinigd, straatwerk schoongehouden en de glasbewassing verzorgd. De eigenaar wordt van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars Heliumweg 6A, 6B en 6C te Amersfoort. De maandelijkse bijdragen zijn thans begroot op € 82,22 per maand.

NOTARISKANTOOR
Ter keuze koper.

KOOPOVEREENKOMST
Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM). In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
Per direct.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 320.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 75 m²
Bruto vloeroppervlakte 60 m²

De buurt waar Heliumweg 6B-10, 3812 RE Amersfoort zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken