Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Het betreft het modern bedrijfsgebouw met goedbeveiligde, kleinschalige opslag- en bedrijfsruimtes gelegen op het bedrijvenpark “De Hoef” te Amersfoort. Het gebouw is elegant ontworpen en heeft een representatieve uitstraling, is uitermate geschikt voor opslag en bedrijfsruimte. Ideaal voor ZZP-ers, loodgieters, stukadoors, webshops, atelier, timmerbedrijven, cateraars. Er is in de box elektra (16 ampère) op eigen meter aanwezig. In de gemeenschappelijke ruimtes vindt u de centrale sanitaire voorzieningen en watervoorziening. Er is cameratoezicht aanwezig en het park is volledig omheind met stroomschokbeveiliging. Daarnaast is het park alleen toegankelijk via een elektrische toegangspoort. Iedere box beschikt over een eigen huisnummer en dus een vestigings- en postadres dus met eigen brievenbus geplaatst! Hierdoor kunt u zakelijke post scheiden van de persoonlijke en kunt u in enkele gemeentes uw bedrijf inschrijven als vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel.
Het betreft hier twee afzonderlijke, naast elkaar gelegen garageboxen op de BEGANE GROND! De boxen kunnen ook afzonderlijk worden gekocht.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein De Hoef is gelegen in het westelijke kwadrant van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Het kantoorgebouw is gelegen op een zichtlocatie vanaf de Outputweg, welke geldt als de belangrijkste hoofdontsluitingsweg binnen “De Hoef”. Op dit bedrijventerrein zijn nationale, internationale, grote, middelgrote, dienstverlenende, logistieke, non-profit en ICT-bedrijven te vinden. Het heeft dan ook een representatieve mix aan panden en architectuur. Het bedrijventerrein wordt begrensd door de Rijkswegen A1 en A28 aan de noord- en oostzijde en door de spoorlijnen van Apeldoorn en Zwolle aan de zuid- en westzijde.

De bereikbaarheid is per auto is erg goed. De locatie ligt nabij het verkeersknooppunt van de autosnelwegen A1 (Amsterdam - Osnabrück) en A28 (Groningen – Utrecht). Aan de rand van het bedrijventerrein is het NS-station “Schothorst” gesitueerd zodat tevens sprake is van goede ontsluiting met het openbaar vervoer. Bij het station stoppen diverse bussen die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar alle delen van de stad.

OPPERVLAKTE
Per garagebox bedragen de afmetingen:
Een F.3 box heeft een doorrijhoogte van 2.4 meter en is gesitueerd op de begane grond.
De F.3 box heeft een oppervlakte van 27 m². Totale inhoud van de box is 81m³. De afmetingen bedragen 9 meter diep. 3 meter breed en 3 meter hoog. Let op: dit zijn buitenmaten.

OPLEVERINGSNIVEAU
Aansluitingen voor elektra en verlichting;
Levering elektra deels middels zonnepanelen;
Overheaddeur.
Het gehele park en de boxen zijn zeer goed beveiligd (BORG-2). Hoog hekwerk rondom het park met stroomschok beveiliging, 24-uurs camerabewaking met aansluiting op meldkamer en brand- en inbraakbeveiliging per box.

BESTEMMING
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen e.o. en snelwegen”. Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de bestemming “Bedrijventerrein 4”. De voor "Bedrijventerrein 4" (De Hoef) aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven in de categorie 1 tot en met 3.2, en 1 tot en met 4.1. Voor de bestemming en gebruiksmogelijkheden wordt verwezen naar: www.ruimtelijkeplannen.nl. Horeca en detailhandel zijn sowieso niet toegestaan.

KOOPSOM
€ 39.500,-- kosten koper, per unit.

KADASTRALE GEGEVENS
Unit 27: gemeente Amersfoort, sectie M, complexaanduiding 352, appartementsindex 32.
Unit 28: gemeente Amersfoort, sectie M, complexaanduiding 352, appartementsindex 31.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Iedere koper wordt van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren Garagepark Amersfoort De Hoef. Als eigenaar bent u bij aankoop een eenmalige bijdrage verschuldigd aan de Vereniging van Eigenaren (VvE), waarvan de hoogte is vastgesteld door de VvE. Als eigenaar bent u ook een maandelijkse bijdrage (thans € 34,-- per maand) het eigenaarsdeel) verschuldigd aan de VvE, waarvan de hoogte wederom wordt vastgesteld door de VvE.

Met deze bijdrage worden het VvE beheer en de opstal- en aansprakelijkheid verzekeringen, de kosten van beveiliging, de schoonmaak, communicatie, elektra en water betaald. Ook vindt er reservering voor groot onderhoud plaats.

KOOPCONDITIES
Oplevering geheel vrij van huur en gebruik.

AANVAARDING
In overleg.

INSTRUMEREND NOTARIS
Ter keuze koper.

KOOPOVEREENKOMST
Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM).

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 15 dagen na schriftelijke overeenstemming een bedrag ter grootte van 10% van de koopsom te storten op de derdenrekening van instrumenterend notaris.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste koopprijs. Indien een koper niet voldoet aan de voor Belaste verkoop gestelde criteria zal de koopsom zodanig worden verhoogd dat het voor verkoper ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 65.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 54 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kantorenpark

De buurt waar Basicweg 15M 27-28, 3821 BR Amersfoort zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken