Plan een bezichtiging

Een bijzonder gezellige plek

Beschrijving

Lees meer
Het pand ligt in het Centraal Stadsgebied-zuid aan een levendige winkelstraat net buiten de stadsring van Amersfoort en uitstekend bereikbaar voor winkelend publiek. Dit deel van de Arnhemseweg is een belangrijke aanrijroute richting de binnenstad en dus uitstekend met de auto bereikbaar. Er kan direct in de straat voor de deur geparkeerd worden inclusief een ruime laad- en losplek, hetgeen voor ondernemers en klanten een groot voordeel betekent. Volledige woonfunctie mogelijk, dus ook op de begane grond!

OBJECT
Het object komt vrij vanwege verhuizing huidige eigenaar/gebruiker. Het zeer goed onderhouden pand bestaat uit drie bouwlagen.
Op de begane grond bevindt zich de winkelruimte, pantry, toilet, garage, berging, achtertuin. Op de eerste verdieping; woonkamer, keuken, badkamer, toegang naar dakterras. Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers en voldoende bergruimte.
Aan de Lange Beekstraat 2E bevindt zich een garage met toegang naar de achterzijde van het pand.

OPPERVLAKTE
Begane grond; 56 m²
Eerste verdieping: 48 m²
Tweede verdieping: 46 m²
Totale oppervlak: 151 m²
Maatvoering gemeten a.d.h.v. plattegronden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de volgende staat en voorzien van onder andere:
- Cv- installatie;
- Airconditioning unit t.b.v. winkel;
- Toilet;
- Pantry;
- Laminaatvloeren;
- Woonkeuken v.v. van inbouwapparatuur;
- Hardhouten en kunststofkozijnen;
- Achteringang;
- Buitenplaats;
- Berging;
- Garage.

BESTEMMING
Huidige bestemming Centraalstadsgebied- zuid (csg- zuid).
De voor 'Gemengd - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. wonen;
b. maatschappelijke voorzieningen in de vorm van medische, sociale en culturele voorzieningen;
c. administratieve, financiële en zakelijke dienstverlening;
d. bedrijven die, in de bij de regels behorende Staat van bedrijfsactiviteit, zijn aangeduid als categorie A;
e. algemene detailhandelsdoeleinden, met uitzondering van bouwmarkten en grootschalige detailhandel in meubelen en woninginrichting;
f. ter plaatse van de aanduiding "specifieke vorm van horeca - horeca van categorie a" (sh-h=a) is op de begane grond horeca van de categorie a toegestaan;
g. ter plaatse van de aanduiding "specifieke vorm van horeca - horeca van categorie b" (sh-h=b) is op de begane grond horeca van de categorie b toegestaan;
h. ter plaatse van de aanduiding "specifieke vorm van horeca - horeca van categorie a/b" (sh-h=a/b) is op de begane grond horeca van de categorie a en b toegestaan;

In Amersfoort mogen winkels alle dagen van de week open zijn van 6.00 tot 22.00 uur. Winkels mogen zelf bepalen wanneer zij binnen deze tijden open zijn. In de binnenstad is donderdagavond koopavond. Bron: www.ruimtelijkeplannen.nl

PARKEREN
Aan de zijde van de Arnhemseweg geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 t/m 17.00 uur. Buiten die tijden is parkeren vrij. Achterzijde (B2) geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 20.30 uur. Buiten die tijden is parkeren vrij. Aan de voor- en achterzijde is er een mogelijkheid voor laden en lossen.
Er kunnen parkeervergunningen worden aangevraagd. Meer informatie via www.parkeerservice.nl. Wijzigingen in het parkeerbeleid is een verantwoordelijkheid van de gemeente Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer
In enkele autominuten zijn de Rijkswegen A28 en de A1 te bereiken. De Stadsring, de belangrijkste verkeersader door het centrum van Amersfoort, biedt via de Hogeweg direct aansluiting op het knooppunt Hoevelaken.

Openbaar vervoer
Het Centraal Station Amersfoort is op tien minuten loopafstand gelegen. Tevens is er een bushalte op slechts één minuut loopafstand gelegen.

VRAAGPRIJS
€ 425.000,-- kosten koper.

KOOPCONDITIES
Oplevering geheel vrij van huur en gebruik.

AANVAARDING
In overleg.

INSTRUMEREND NOTARIS
Ter keuze koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 30 dagen na schriftelijke overeenstemming een bedrag ter grootte van 10% van de koopsom te storten op de derdenrekening van instrumenterend notaris.

KOOPOVEREENKOMST
Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM).

BIJZONDERHEDEN
Alle informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en afkomstig uit ons inziens betrouwbare bron.

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 410.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 769 m²
Bruto vloeroppervlakte 151 m²
Locatie
Ligging Nabij winkelcentrum
In woonwijk

De buurt waar Arnhemseweg 36, 3817 CH Amersfoort zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken