Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Een echte blikvanger! Een bedrijfsverzamelcomplex met een historisch industrieel authentiek karakter, dat uiteraard voldoet aan alle actuele bouwnormen en duurzaamheidseisen van nu. Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de daarbij horende uitstraling zijn de units geschikt voor een zeer brede doelgroep.

U onderneemt op deze unieke locatie niet op een ‘eentonig’ bedrijventerrein, maar te midden van een bruisende woon- werkomgeving, met hoogwaardige architectuur. De aangeboden bedrijfsunit onderscheidt zich sterk qua vormgeving en bouw ten opzichte van het gebruikelijke huidige aanbod. Met een industriële uitstraling en doen met heddak en het gebruik van materialen als baksteen en staal denken aan de sfeer van de mooie ambachtelijke oude fabrieksterreinen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsverzamelcomplex op de Hanzekade vormt een mooi centraal gelegen werkomgeving en wordt gerealiseerd aan de oost- kant van Vathorst in Amersfoort. De bedrijfsunits zijn zo gesitueerd dat er sprake is van optimale bereikbaarheid. Op slechts enkele minuten rijden bereikt u de autosnelweg A28. Tevens gelegen in de nabije omgeving van het klaverblad Hoevelaken, waardoor u eenvoudig de snelweg A1 en omliggende steden als Amersfoort, Utrecht en Amsterdam aanrijdt. Daarnaast zijn voorzieningen zoals station Vathorst en een winkelcentrum op loop- of fietsafstand.

INDELING
Uitgevoerd met openslaande deuren op de begane grond en raampartijen op de verdieping.

OPPERVLAKTE
Huisnummer 21 (unit 6, 3826 DH):
Begane grond: 48,5 m² bruto vloeroppervlak;
Eerste verdieping: 49,4 m² bruto vloeroppervlak;
Totaal: 97,9 m² bruto vloeroppervlak.
Koopsom: € 249.500,- VON te vermeerderen met 21% BTW.

Huisnummer 23 (unit 5, 3826 DH):
Koopsom: VERKOCHT.

Huisnummer 48 (unit 3, 3826 DN):
Koopsom: VERKOCHT.

Huisnummer 50 (unit 4, 3826 DN):
Koopsom: VERKOCHT.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De eigenaar wordt van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdragen worden thans geschat op € 63,18 per maand. Een en ander o.a. ten behoeve van het collectief onderhouden groene zones, straatwerk en glasbewassing.

Bij de koper worden de gemeentelijke en provinciale belastingen, thans geschat op € 500,--, (WOZ e.d.), tijdens het notarieel transport, als verrekenbaar voorschot in rekening gebracht. Na de vaststelling van de beschikkingen vindt verrekening tussen verkoper en koper plaats (depotstalling bij notaris).

NOTARISKANTOOR
VBC Notarissen (projectnotaris bij verkoop).

KOOPOVEREENKOMST
Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM). In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
Per direct.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 249.500,- v.o.n.
Aanvaarding Direct
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2022
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 49 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
In woonwijk
Kantorenpark

De buurt waar Amelandhof 21, 3826 DH Amersfoort zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken