Plan een bezichtiging

Een bijzonder gezellige plek

Beschrijving

Lees meer
Algemeen
Prominent op een drukke locatie gesitueerde winkelruimte in het centrum van Zeist. Zeer gewilde locatie aan de levendige en altijd sfeervolle Slotlaan met een divers en aantrekkelijk winkelaanbod waaronder lokale en landelijk opererende filiaalbedrijven.

Locatie
De Slotlaan vormt hét oorspronkelijke winkelgebied in het centrum van Zeist. Het gedeelte waar het pand is gelegen kenmerkt zich door overwegend gespecialiseerde winkelformules van lokaal en regionaal gevestigde bedrijven. Het pand is gelegen nabij de kruising van de korte Steynlaan en de Slotlaan. Aan deze kruising is tevens een Jumbo supermarkt gevestigd en een ruime parkeergarage. De bezoekers in- uitgang van deze parkeergarage bevindt zich nabij deze kruising.

Indeling
Rechthoekige winkelruimte met dagverblijf/pantry, toilet, magazijn en afgesloten buitenplaats.

Oppervlakte
De oppervlakte van het pand bedraagt totaal circa 75 m².
Er is geen meetcertificaat beschikbaar.
Vrije hoogte 2,8 meter

Voorzieningen
Onder meer mogelijk met:
Pantry;
Toilet;
Rolluik.
Het opleveringsniveau als verlichting, verwarming en systeemplafond is in overleg te bepalen.

Parkeren
Op diverse locaties langs de openbare weg en diverse openbare parkeerlocaties in de directe omgeving. In het centrum van Zeist geldt betaald parkeren.

Huurprijs
€ 1.750,- per maand, te vermeerderen met 21% BTW.

Voorschot servicekosten
De huurder wordt zelf contractant van de betreffende nutsbedrijven.Indien er sprake is van bijkomende leveringen en diensten zal verhuurder een voorschot servicekosten in rekening brengen bij huurder. Tevens zullen alle
onderhoudswerkzaamheden welke voor rekening van huurder komen en ten behoeve van huurder door verhuurder worden verricht worden doorbelast.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurgarantie
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurtermijnen
Bij voorkeur vijf jaar met verlengingsperioden van telkens vijf jaar.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Gebaseerd op het model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 15 augustus 2008 met de bijbehorende algemene bepalingen, gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag d.d. 20 augustus 2008 en aldaar ingeschreven onder nummer 67/2008.

Bestemming
Detailhandel.

Bijzonderheden
De Gemeente Zeist kent reclamebelasting, deze is voor rekening van de gebruiker van het pand. Deze bedraagt thans € 400,-- (prijspeil 2014).

Exclusieve en collegiale verhuur met Arens Vastgoed.

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 1.750,- per maand
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 75 m²
Locatie
Ligging Nabij winkelcentrum
In woonwijk

De buurt waar Slotlaan 295., 3701 GJ Zeist zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken