Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM POLANERBAAN 13E VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Centraal gelegen nabij de Rijksweg A12
2. Gelegen op loopafstand van trein- / busstation Woerden
3. Eigen parkeervoorziening (3 pp) op het afgesloten gezamenlijk verharde binnenterrein
4. Dubbellaagse gerenoveerde kantoorruimte
5. Kantoorvertrekken, vergaderzalen en kantoortuinen

ADRES
Polanerbaan 13E te Woerden (3447 GN)

ALGEMEEN
Geschakeld zelfstandig dubbelaags (hoek) kantoorpand met 3 eigen parkeerplaatsen gelegen op kantorenpark Wyrdaveste op het bedrijventerrein Nieuw-Middelland op loopafstand vanaf het bus-en treinstation Woerden. Het object maakt onderdeel uit van het in een U-vorm gesitueerde park Wyrdaveste met14 kantoorpanden.

Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan nationale en internationale ondernemingen aanwezig zoals, het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, het gemeentehuis van Woerden, de Kamer van Koophandel, de MBO raad en Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging.

In de direct omgeving zijn lokale en regionale ondernemingen zoals o.a. Feniks Kunstgebit, Cloudwise, Groen en Aldenkamp en Adviesbureau van Montfoort gehuisvest.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Nieuw-Middelland is een gebied van ca. 50 hectare, ligt direct ten zuiden van de spoorlijn en is een belangrijke schakel tussen de binnenstad van Woerden en de Rijksweg A12. Nieuw-Middelland wordt ontwikkeld tot een nieuw gemengd stedelijk woon-/ werkgebied met een mix van kantoor-panden en woningen.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen. Vanaf de Rijksweg A12 is het gebouw binnen enkele autominuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend, door ligging van het kantoorgebouw op loopafstand vanaf het station Woerden. Vanaf het station worden rechtstreekse verbindingen naar o.a. Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht onderhouden.

OPPERVLAKTE
De kantoorruimte bestaat uit 2 bouwlagen, totaal groot circa 265 m² v.v.o., gespecificeerd als volgt:

• Ca. 133 m² v.v.o. kantoorruimte op de parterre;
• Ca. 132 m² v.v.o. kantoorruimte op de 1e verdieping.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat met o.a. de navolgende voor¬zieningen:
Algemeen
• Entree met voorhal;
• Trappartij;
• CV-installatie;
• Bestaande brandpreventie apparatuur;
• Meterkast met elektra- / gas- / watermeter.

Kantoorruimte
• Keuken/kantine;
• Diverse kantoorvertrekken / vergaderruimten;
• Toiletruimten met fontein en tegelwerk;
• Bestaande scheidingswanden systeemwanden met tussendeuren;
• Wandafwerking;
• Diverse dubbele wandcontactdozen (230V);
• CV-radiatoren;
• Bestaande vloerbedekking.

Voor zover aanwezig en van toepassing zullen de aanwezig roerende zaken in de huidige staat om niet aan huurder ter beschikking gesteld.

De uitgangsituatie is dat er schoon, leeg en ontruimd wordt opgeleverd en dat de gebouwgebonden (technische) installaties naar behoren functioneren.

Vorige huurder heeft een aantal zaken achtergelaten die ter overname kunnen worden overgenomen. Een specificatie hiervan wordt verstrekt in een later stadium verstrekt.

PARKEREN
Er zijn 3 eigen parkeerplaatsen beschikbaar op het gezamenlijke parkeerterrein.
ENERGIELABEL
Het object heeft het energielabel D.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Het bestemmingsplan ‘‘Bedrijventerrein Middelland en Honhorst’’ is vigerend. De gronden hebben de bestemming ‘Gemengd’. De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven tot en met de categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten’.

Voor meer informatie over de bestemming- en gebruiksmogelijkheden verwijzen wij naar de Gemeente Woerden.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 31.200,-- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. De huurprijs ad € 2.600,-- excl. BTW per maand dient vooruit te worden voldaan.

SERVICEKOSTEN
Een bedrag van € 4.980,-- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Het maandvoorschot ad € 415,-- excl. BTW dient vooruit te worden voldaan en wordt als verrekenbaar voorschot op de kosten van onder andere de volgende leveringen en diensten in rekening gebracht:

· Onderhoud en reparatie van het (gemeenschappelijk) terrein;
· Onderhoud en reparatie van de (gemeenschappelijke) weg bewijzering;
· Eventuele belastingen die voor rekening van huurder komen;
· Glasverzekering;
· Voorschot gas, water en elektra;
· Administratiekosten ad 5% over de geleverde diensten.

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
De aansluiting van de abonnementen van verwarming, warm en koud water alsmede elektra zullen rechtstreeks door huurder worden afgesloten bij de nutsbedrijven danwel verrekend worden middels een voorschot met jaarlijkse naverrekening van de servicekosten.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto kwartaalverplichting zijnde de huursom plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.
Plan een bezichtiging

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 2.600,- per maand
Servicekosten € 415,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1985
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 265 m²

De buurt waar Polanerbaan 13E, 3447 GN Woerden zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken