Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
ADRES
Zeelantlaan 11 Utrecht.

ALGEMEEN
Voor verhuur beschikbaar een kantoorruimte totaal groot ca. 409 m² verdeeld ca. 85 m² entree en overige ruimten op de begane grond en ca. 324 m² op de 1e verdieping.

Woonboulevard Utrecht is tevens de meest bekende woonboulevard van Nederland. De gevestigde winkels hebben een totaal metrage van ca. 90.000 m2 en de branches zijn o.a. woonwinkels, woonwarenhuizen, slaapkamerspecialisten, keukenshowrooms, verlichtings-zaken, woontextiel en diverse babyspeciaalzaken.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar per zowel eigen- als openbaar vervoer. Met de auto is de meubelboulevard uitstekend bereikbaar vanaf alle richtingen, door de gunstige ligging nabij Utrecht en tussen de verkeerspleinen Oudenrijn (A12, A2) en Lunetten (A12, A27).

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. De sneltram stopt op nog geen drie minuten loopafstand en heeft een goede verbinding met het Centraal Station Utrecht. De locatie is tevens met de bus en tram goed bereikbaar. In de directe nabijheid bevindt zich tevens een transferium.

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 409 m² b.v.o., onderverdeeld als volgt:
• circa 85 m² entree, kantoor, overige en toiletruimte (begane grond);
• circa 324 m² kantoor-/overige ruimte (1e verdieping).

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat voorzien van o.a.:
• bestaande vloerbedekking;
• toiletgroepen;
• pantry voorzieningen;
• C.V. installatie v.v. paneelradiatoren.

PARKEREN
Gratis aan openbare weg.

HUURPRIJS
€ 65,-- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

SERVICEKOSTEN
Gebruik en verbruik nutsvoorzieningen (gas/water/elektra) worden opgenomen in de servicekosten. Nader over een te komen.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg.

RECLAMEVOERING
Reclameaanduiding uitsluitend en alleen ter hoogte van de voordeur.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 65,- per m² per jaar
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 409 m²
Bruto vloeroppervlakte 409 m²

De buurt waar Zeelantlaan 11, 3526 AK Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken