Plan een bezichtiging

Een bijzonder gezellige plek

Beschrijving

Lees meer
5X GEEN PLEK ZOALS MALIESINGEL 38 TE UTRECHT
1. Kantoorruimte in een fraaie kantoorvilla
2. Eigen parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein
3. Binnenstad en winkelstraten Nachtegaalstraat / Burgemeester Reigerstraat op loopafstand
4. Gelegen tegenover park Lepelenburg
5. Uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer

ADRES
Maliesingel 38 (3581 BK) Utrecht.

ALGEMEEN
Bent u op zoek naar een nette kantoorruimte? Gelegen op een levendige en bruisende locatie tegenover park Lepelenburg? Zoekt u een ruimte in een pand met uitstraling voor uw onderneming? Dan is Maliesingel 38 te Utrecht de perfecte plek voor u!

De kantoorvilla ligt aan de prachtige Maliesingel. De Maliesingel is samen met de Maliebaan de een gewilde vestigingsplek voor kantoorgebruikers, zowel in de traditionele als in de creatieve sector. Zowel in als naast de kantoorvilla zijn diverse andere ondernemingen gevestigd.

Het gebouw is goed onderhouden. Van binnen is er met oog voor detail, materiaal, kleurgebruik en natuurlijke lichtinval een sfeervol geheel ontstaan. Voor de verhuur is ruimte op de 2e verdieping beschikbaar. Deze bestaat uit verschillende kantoorkamers en medegebruik van vergader- en kantineruimte.

De directe omgeving maakt de locatie extra bijzonder vanwege de brede singel, de oude bomen, het zicht op het water, park Lepelenburg en de karakteristieke bebouwing. Direct achter de kantoorvilla bevindt zich het Spoorwegmuseum.

Aan de Maliesingel bevinden zich enerzijds vrijstaande villa’s en anderzijds aaneengesloten historische stadspanden. De locatie ligt aan de oostzijde van Utrecht en maakt het mogelijk om van alles wat de stad te bieden heeft optimaal te genieten binnen loopafstand. De Domtoren bevindt zich op loopafstand!

U bent zo in het centrum en de winkels aan de Nachtegaalstraat en de Burgemeester Reigerstraat zijn bereikbaar binnen een paar minuten lopen. Samen vormen zij de verbinding tussen Utrecht Oost en het centrum van de stad. Beide straten behoren tot de oudste winkelstraten van Utrecht. Het aardige is dat zij samen een heel divers aanbod bieden. Uiteraard treft u hier de grote winkelketens als Albert Heijn, Blokker, Kruidvat en Etos, maar met name de zelfstandige winkeliers en speciaalzaken zijn sterk vertegenwoordigd met ieder hun eigen manier van werken.

Kortom: een zeer nette ruimte voor uw onderneming in een levendige en bruisende omgeving!

LIGGING C.Q. BEREIKBAARHEID
De levendige Maliesingel is gelegen in het oosten van Utrecht. De bereikbaarheid van Utrecht-Oost met het eigen vervoer is goed te noemen. Utrecht-Oost wordt door middel van de Berekuil ontsloten via de Waterlinieweg, welke rondweg onderdeel uitmaakt van de binnenring van Utrecht. De rijkswegen A27 (Breda-Hilversum) en A28 (Utrecht-Zwolle) zijn gelegen op circa 2,5 km afstand. De rijkswegen A2 en A12 zijn middels knooppunt Lunetten eveneens zeer snel te bereiken. Het Centraal Station van Utrecht is gelegen op circa 15 minuten loopafstand. In de directe omgeving van het object zijn diverse bushaltes van buslijnen 4, 8 en 11.

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 83 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping inclusief het medegebruik van vergaderruimte en kantineruimte.

Deelverhuur is in overleg mogelijk, tegen nader overeen te komen voorwaarden en condities.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief o.a.:
• royale gezamenlijke entree;
• sanitaire voorziening op de verdieping (gemeenschappelijk);
• deels te openen ramen;
• verwarming middels radiatoren;
• kabelgoten voorzien van elektrabekabeling en wandcontactdozen;
• bestaande raamdecoratie;
• design wand- en plafondverlichting van Louis Poulsen, Artemide en Artlite in de gang en het trappenhuis;
• deurbel-/intercominstallatie ten behoeve van de voor- en achterdeur alsmede slagboominstallatie welke kan worden aangesloten op de telefooncentrale;
• alarminstallatie;
• huidige vloerbedekking in het trappenhuis en deels een parketvloer in de centrale hal begane grond;
• pantry (gemeenschappelijk).

PARKEREN
1 parkeerplaats op het eigen middels een slagboom afgesloten parkeerterrein.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Kantoorruimte.

HUURPRIJS
€ 1.500,-- per maand, all-in, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen. Kosten voor o.a. gas, water en elektra zijn verdisconteerd in de huurprijs.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
3 jaar tot uiterlijk september 2021.

OPZEGTERMIJN
In overleg.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, per 1 juli, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
Kan op korte termijn.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 1.500,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 83 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

De buurt waar Maliesingel 38, 3581 BK Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken