Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM DE LAUWERECHT 69 VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Turnkey kantoorruimte
2. Flexibele oplevering sanitaire voorzieningen
3. Mogelijkheid tot het huren van 2 eigen parkeerplaatsen
4. Gelegen nabij het centrum van Utrecht
5. Meerdere voorzieningen in de directe omgeving

ADRES
Lauwerecht 69 te Utrecht (3515 GN).

ALGEMEEN
De nieuwbouw kantoorruimte is gelegen aan de Lauwerecht 69 te Utrecht. Het object is groot totaal ca. 175 m² b.v.o. hoog en ca. 58,50 m² b.v.o. laag, deelverhuur behoort eveneens tot de mogelijkheden. De Lauwerecht ligt in het verlengde van de Oudegracht en Bemuurde Weerd, ten noorden van de binnenstad. Voorheen was Lauwerecht een buitengerecht en een zelfstandige plattelandsgemeente. Vandaag de dag maakt Lauwerecht als buurt onderdeel uit van de subwijk Votulast, waarvan de naam een verzameling is van de eerste twee letters van de buurten Vogelenbuurt, Tuinwijk, Lauwerecht en de Staatsliedenbuurt. Lauwerecht is gevormd door lintbebouwing op de oostoever van de Vecht, vanaf de Utrechtse binnenstad. De buurt wordt begrensd in het zuiden door de Utrechtse binnenstad (Weerdsingel), in het westen door de Vecht, in het noorden spoorlijn tussen station Utrecht Centraal en station Overvecht en in het oosten door de Talmalaan en de Hopakker.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Per auto
Het object is gelegen in het noordelijke gedeelte van Utrecht stad en is met eigen vervoer goed te bereiken. Via de Oudenoord en Kardinaal de Jongweg zijn de rijkswegen A2, A12 en A27 goed bereikbaar.

Openbaar vervoer
Per openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich een bushalte welke in directe verbinding staat met Utrecht CS. Binnen 20 minuten is Utrecht CS per voet eveneens goed bereikbaar.

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 233,50 m² b.v.o. kantoorruimte, onderverdeeld als volgt:
· ca. 175,00 m² b.v.o. kantoorruimte hoog op de begane grond / in het souterrain;
· ca. 58,50 m² b.v.o. kantoorruimte laag (1,55 m) op de begane grond / in het souterrain.

Het is mogelijk de kantoorruimtes los te huren. Unit 1 is groot totaal ca. 146,50 m² kantoorruimte b.v.o. en unit 2 is groot totaal ca. 87 m² b.v.o.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief o.a.:
· representatieve gezamenlijke entree;
· eigen ingang per kantoorunit;
· meterkast voorzien van zelfstandige elektra / gas / watermeters;
· gestucte plafonds v.v. deels inbouw en deels opbouw verlichtingsarmaturen;
· luxe keuken v.v. koelkast, vaatwasser, combi oven per kantoorunit;
· bestaande scheidingswanden met tussendeuren;
· diverse dubbele wandcontactdozen (230V);
· bestaande databekabeling (Cat 6);
· vloerverwarming;
· nieuwe visgraat PVC vloer;
· opleveringsniveau sanitaire voorzieningen in overleg;
· laadpalen t.b.v. E-bikes.

Het gebouw is voorzien van databekabeling, huurder kan voor eigen rekening en risico gebruik maken van deze voorziening(en).

PARKEREN
Het is mogelijk 2 parkeerplaatsen op eigen terrein te huren, de kosten hiervoor bedragen € 250,00 per maand per parkeerplaats te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

ENERGIELABEL
A en A+ label.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Voor het pand geldt de beheersverordening ‘Pijlsweerd, Tuinwijk, Tuindorp Oost e.o.’ (onherroepelijk op 11 juli 2013). Het pand is gelegen in Besluitvak 1, Archeologie, Besluitsubvlak 19, Besluitsubvlak C. Dit houdt in dat het pand gebruikt mag worden overeenkomstig het gebruik zoals aanwezig op het tijdstip van de vaststelling van de beheersverordening, zijnde 20 juni 2013 (artikel 3). De laatst bekende vergunde toestand dateert van 10 januari 2013. Dit betekent dat het pand momenteel gebruikt mag worden als kantoor met bijbehorende bedrijfswoning.

Tevens is het ingevolge artikel 4.3.1. toegestaan om het pand te gebruiken als bedrijf t/m categorie B1 van de ‘Lijst van bedrijven functiemenging’ (zie bijlage 1 bij de beheersverordening). Hierbij geldt dat nieuwe geluidsgevoelige functies uitsluitend zijn toegestaan indien aan de wettelijke voorkeursgrenswaarde wordt voldaan of aan een hogere grenswaarde (artikel 4.4.1).

Voor meer informatie m.b.t. de gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u door naar de gemeente Utrecht.

HUURPRIJS
€ 3.000,00 per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
Rechtstreeks door huurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.
Plan een bezichtiging

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 3.000,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2022
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 234 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

De buurt waar Lauwerecht 69, 3515 GN Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken