Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
5X GEEN PLEK ZOALS FLORIDADREEF
1. Flexibele indeling mogelijk
2. Royale parkeergelegenheid
3. Interessante bedrijfsbelegging
4. Hoogwaardige luxe uitstraling
5. Reeds 25% verkocht

ADRES
Floridadreef te Utrecht

ALGEMEEN
Het bedrijventerrein ‘’Overvecht’’ is gelegen in Utrecht. De locatie is gesitueerd aan de rand van het bedrijventerrein parallel met de N230. Hierdoor bent u binnen enkele minuten op de snelweg A2 en A27 waardoor plaatsen als Amsterdam, Almere, Breda en Eindhoven snel te bereiken zijn.

Medio 2019 wordt er op bedrijventerrein ‘’Overvecht’’ te Utrecht gestart met de bouw van bedrijfsunits aan de Floridadreef. Dit project bestaat uit units van diverse afmetingen voor zowel grote als kleine bedrijven. De units worden casco opgeleverd waardoor deze door de ondernemer naar eigen wens kunnen worden ingericht.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is door de centrale ligging van het bedrijventerrein uitstekend bereikbaar.

Per Auto
De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed. Via de verbindingsweg N230 zijn de rijkswegen A2, en A27 binnen enkele autominuten te bereiken.

Per openbaar vervoer
Het bedrijventerrein is per openbaar vervoer bereikbaar middels een rechtstreekse busverbinding (buslijn 3 richting Zuilen en Bus 1 richting Vechtsebanen via Overvecht) vanaf Utrecht CS, met circa 30 minuten reistijd. Bushaltes bevinden zich in de directe omgeving van het Bedrijfspand.

OPPERVLAKTE EN KOOPPRIJS (huurbespreekbaar)
Beschikbare vloeroppervlak vanaf circa 170 m² zelfstandige ruimte, onderdeel uitmakend van een groter geheel, onderverdeeld in:

· Unit 1 Ca. 182 m² €185.000,--v.o.n • Unit 4 Ca. 198 m² €200.000,--v.o.n
· Unit 2 Ca. 170 m² €160.000,--v.o.n • Unit 5 Ca. 175 m² €170.000,--v.o.n
· Unit 3 Ca. 184 m² €175.000,--v.o.n • Unit 6 Ca. 190 m² €185.000,--v.o.n

Koopprijs exclusief BTW vrij op naam. Partijen zullen opteren voor een met omzetbelasting belaste levering.Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde belasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van verkoper.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWJAAR
2019

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Utrecht
Sectie : E
Nummers : 396

BESTEMMING
Kantoor-/ showroomruimte

OPLEVERINGSNIVEAU
Algemeen
· representatieve gezamenlijke entree
· lift;
· intercom/deuropener;
· cv-installatie;
· meterkast met 3 groepen van 25 Ampère/ 220 volt

Buitenterrein
· klinkerbestrating;
· buitenverlichting;
· voldoende parkeerplaatsen

PARKEREN
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, zowel aan de voorzijde als de achterzijde van het gebouw.

ENERGIELABEL
Niet aanwezig

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

Het registergoed wordt geleverd leeg en ontruimd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering/levering erfpacht.
?
MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST
In de op te maken koop-/aannemingsovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koop-/aannemingsovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 160.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2019
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.099 m²
Bruto vloeroppervlakte 1.099 m²

De buurt waar Floridadreef, 3565 AM Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken