Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM DEBUURT VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Gelegen tegenover winkelcentrum Overvecht
2. Gericht op startende, creatieve, culturele ondernemers
3. Flexibele casco oplevering voor eventuele aanpassingen
4. Ligging ten opzichte van Utrecht centrum met goede parkeermogelijkheid
5. 343 appartementen en 630 studentenwoningen in DeBuurt
6. Gunstige bereikbaarheid middels auto en openbaar vervoer

ADRES
Jonkvrouw Sanderijndreef 39-43 te Utrecht (3563 LA).

ALGEMEEN
Op zoek naar een commerciële ruimte in een geheel nieuw te ontwikkelen gebied? Meer dan 900 nieuwbouw woningen boven uw commerciële ruimte en in de directe omgeving? Direct willen inspelen op de nieuw gehuisveste doelgroepen? Dan is DeBuurt iets voor u!

DeBuurt is de voormalige locatie van de Nederlandse Pakketdienst. Er komen 3 woongebouwen met 343 middel dure huur appartementen voor senioren en starters en een woontoren met ongeveer 630 studentenwoningen. De eerste woningen worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 opgeleverd.

Bijzonder is de 'Superplint' in het middelste gebouw. Dit is een hoge hal voor verschillende activiteiten, zoals een Overvechts ‘food festival’, een gericht evenement of een lokale braderie. Ondernemers kunnen hier een plek vinden om zich verder te ontwikkelen.

In DeBuurt zijn straks alle ingrediënten te vinden om het beste uit de gebruikers naar boven te halen. Het wordt een gezonde en inspirerende plek om te wonen, te ondernemen, te recreëren; te leven. Belangrijke pijlers uit het plan zijn “health”, “ondernemen” en “kunst & cultuur”, die tezamen zorgen voor ontmoeting en Inspiratie.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Per auto
Het object is gelegen in het noordoostelijk gedeelte van Utrecht en is met het eigen vervoer eveneens goed te bereiken. Via de Kardinaal de Jongweg en de Berenkuil zijn de Waterlinieweg, Zuilense Ring en de snelwegen A12 en A27 eenvoudig te bereiken.

Per openbaar vervoer
Het object is met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Station “Overvecht” bevindt zich in de directe omgeving met een hoogfrequente verbinding met Utrecht-Centraal waarbij de reistijd ca. 4 minuten bedraagt. Daarnaast is er een bushalte op loopafstand van DeBuurt gesitueerd.

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 306 m² v.v.o., onderverdeeld als volgt:
· Unit 1: ca. 66 m² v.v.o. commerciële ruimte;
· Unit 2: ca. 162 m² v.v.o. commerciële ruimte;
· Unit 3: ca. 78 m² v.v.o. commerciële ruimte.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt casco opgeleverd , wensen ten aanzien van afwerking en inbouw kunnen in overleg en voor rekening huurder mogelijk worden meegenomen in het bouwproces.

‘Onder huur als casco wordt verstaan, de huur van de constructieve bouwvloer(en), het/de constructieve plafond(s), de bouwmuren zonder pui(en), doch inclusief de in de bouwmuren aanwezige kozijnen, ramen en deuren, de nutsvoorzieningen tot waar de (hoofd)water meter is/komt dan wel tot een ander primair aansluitpunt, alsmede het (basis) sprinklernet en trappen indien deze door of vanwege verhuurder zijn aangebracht’

PARKEREN
Per commerciële ruimte de mogelijkheid om één (1) inpandige parkeerplaats te huren voor € 40,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen (prijspeil december 2019).

ENERGIE PRESTATIE COËFFICIËNT
EPC 0,0.

HUURPRIJS
€ 155,-- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen (prijspeil december 2019).

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
Rechtstreeks door huurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven. Huurder dient een contract af te sluiten voor verwarming op de WKO-installatie.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Het object valt binnen het bestemmingsplan NPD strook, Overvecht (07-06-2018) en luidt de enkelbestemming Gemengd-2, met functieaanduiding: specifieke vorm van gemengd-1. De aangewezen gronden binnen Gemengd-2 zijn bestemd voor:
- horeca in de categorie B, C, D1 en D2 van de lijst van horeca-activiteiten;
- dienstverlening;
- sport uitsluitend in de vorm van fitness, sportschool of sportzaal;
- culturele voorzieningen, uitsluitend in de vorm van een atelier, creativiteitscentrum, dansschool, muziekschool, sauna of wellness;
- maatschappelijke voorzieningen, uitsluitend in de vorm van een bibliotheek, gezondheidzorg, jeugdopvang, naschoolse opvang, onderwijs, openbare dienstverlening, praktijkruimte, verenigingsleven, wijkcentrum, welzijnsinstelling of zorginstelling;
- creatieve bedrijven;
- bedrijven, zoals opgenomen in de categorieën A en/of B1 van de bij dit bestemmingsplan behorende Lijst van Bedrijven 'functiemening';
- voorzieningen en functies die bij de bestemming horen zoals, verkeers-, parkeervoorzieningen, waaronder gebouwde of (half)verdiepte parkeergarages met bijbehorende voorzieningen, groenvoorzieningen, nutsvoorzieningen waaronder traforuimten en schakelstations, water, tuinen en erven.
Voor nadere informatie omtrent de bestemming en gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u naar de Gemeente Utrecht.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
Q1 2021.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290A BW”, gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag op 2 oktober 2012 en aldaar ingeschreven onder nummer 58/2012.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 155,- per m² per jaar
Status Verhuurd
Aanvaarding Per woensdag 31 maart 2021
Bouw
Type object Winkelruimte
Eveneens Kantoor, Maatschappelijk vastgoed
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2021
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 306 m²
Locatie
Ligging Nabij winkelcentrum

De buurt waar Brailledreef, DeBuurt, 3562 LA Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken