Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM LEIDSCHE RIJN CENTRUM VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Optimale bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid
2. Hoogwaardige uitstraling met aandacht voor innovatie
3. 85.000 mensen in de directe omgeving
4. Diverse voorzieningen
5. Grootste foodmarkt van Nederland binnen handbereik

ADRES
Leidsche Rijn Centrum te Utrecht (3541 CH).

ALGEMEEN
Tussen Utrecht-stad en Leidsche Rijn, ten westen van het Amsterdam-Rijnkanaal, is sinds kort een eigen winkelcentrum voor Leidsche Rijn met voorzieningen om te kunnen wonen, werken, ondernemen, winkelen en uitgaan.

Het winkelcentrum bestaat uit een complete mix van functies, van onder andere pleinen, horeca, winkels en maatschappelijke voorzieningen. Er zijn ook tal van andere functies, zoals een bibliotheek, een wijkbureau, bioscoop en een bus- en treinstation.

Leidsche Rijn maakt samen met de wijken Vleuten en De Meern onderdeel uit van het stadsdeel Leidsche Rijn. Leidsche Rijn telt op dit moment 70.000 inwoners, maar groeit de aankomende jaren naar 100.000 inwoners.

In Leidsche Rijn Centrum waar ontmoeten centraal staat, bepalen goed gevulde terrassen het straatbeeld. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen setting genieten van elkaars gezelschap en de versnapering naar keuze. Zowel zakelijk als privé.

De openbare bibliotheek van Leidsche Rijn zit aan het Brusselplein. Samen met de restaurants en bars op dit plein is de bibliotheek een uitnodigende locatie om naar toe te gaan.

De historische Midden-Europese stad is de inspiratiebron voor het stedenbouwkundig en architectonisch ontwerp. Dit type stad kenmerkt zich door haar intimiteit, kwaliteit en diversiteit in de openbare ruimte en architectuur. Typerend voor het stedenbouwkundig plan van Leidsche Rijn Centrum is de gevarieerde combinatie van brede boulevards, rustige straatjes, levendige pleinen en groene binnenhoven.

Bij het station aan het Brusselplein heeft Jumbo de grootste foodmarkt van Nederland. Dit nieuwe concept van Jumbo staat voor een versmarkt met een zeer uitgebreid foodassortiment. Het richt zich op gezond, vers en lekker eten. Iedere dag zijn er koks en andere specialisten op het gebied van eten, bezig om de heerlijkste gerechten te maken. De Foodmarkt heeft ervoor gezorgd dat 20% van het totaal is ingevuld. De Foodmarkt verwacht meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar te mogen verwelkomen.

Bij de ontwikkeling van Leidsche Rijn Centrum is de nadruk gelegd op de ontwikkeling van een duurzaam stedelijke gebied. Zo kent het centrum een duurzame energieopwekking door middel van een systeem van warmte-/koude opslag (WKO). De aanwezigheid van het treinstation in het kernwinkelgebied geeft bezoekers en bewoners een zeer aantrekkelijk alternatief voor de auto.

De combinatie van winkels, horeca en wonen zorgt voor meer levendigheid, ook na winkelsluitingstijd, en is dus van belang voor de sociale veiligheid van het centrum. Die sociale veiligheid wordt verder bevorderd door de expeditie van de winkels grotendeels ondergronds op te lossen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het nieuwe stadshart van Leidsche Rijn bevindt zich midden in Nederland, pal naast het bus- en treinstation van Leidsche Rijn. Het stadshart is vanuit alle windstreken uitstekend bereikbaar met de auto, bus en/of trein. Leidsche Rijn Centrum biedt een keur aan (lunch)restaurants in een levendige stadsomgeving en is omringd door winkels en andere (culturele) voorzieningen.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

OPPERVLAKTE
Er zijn diverse oppervlakken beschikbaar. Neem contact op met ons kantoor voor de mogelijkheden.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Tevens zijn er al 90% van de units verhuurd. Toch zijn er nog verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te vestigen.
De laatste units zijn bestemd voor onder meer:
• speelgoed;
• slager;
• lederwaren;
• fietsen;
• linnengoed;
• ijssalon;
• herenkleding;
• kinderkleding;
• lifestyle;
• city bouwmarkt;
• fitness;
• kantoor met baliefunctie;
• kapperszaak (hoger segment).

AANVAARDING
In overleg.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 1,-
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 28.000 m²

De buurt waar 00. Leidsche Rijn Centrum, 3500 Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken