Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM RAVENSWADE 108 VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Zelfstandig bedrijfsgebouw
2. Goede laad- en losmogelijkheden
3. Moderne gevelrenovatie (wordt uitgevoerd)
4. Centraal gelegen
5. Uitstekend bereikbaar

ADRES
Ravenswade 108 (3439 LD) Nieuwegein

ALGEMEEN
Het object is gelegen op bedrijventerrein “De Liesbosch” te Nieuwegein. Het bedrijventerrein bevindt zich op een centrale plek tussen Utrecht en Nieuwegein, tegen de A12. Het bedrijventerrein is aan een grote herindeling onderhevig geweest met als doel om de infrastructuur te verbeteren. Zo zijn de toegangswegen verbreed en is er een extra verbindingsweg aangelegd waardoor de doorstroom sterk verbeterd is en het bedrijventerrein nu zeer goed bereikbaar is per auto, openbaar vervoer en fiets.

Het betreft een representatief zelfstandig bedrijfsgebouw (ruime bedrijfsruimte met kantoor en showroom) centraal gelegen in het midden van het land. Het object is onder andere door de locatie uitermate geschikt voor business-to-business ondernemingen.

Het gebouw wordt voorzien van een nieuwe moderne gevel in de huidige tijdsgeest, deuren en kozijnen waardoor er een moderne uitstraling ontstaat.

Op het bedrijventerrein is een divers aanbod van bedrijven gehuisvest. Hierbij valt te denken aan onder andere de Hornbach, Hanos, Toolstation, The Stonefactory en Staples Office Centre. Ook hebben zich hier onlangs Mercedes-Benz Nederland en het nieuwe distributiecentrum van Jumbo Supermarkten gevestigd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Ravenswade is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Het bedrijvenpark is gelegen in de oksel van het knooppunt Lunetten, met directe aansluiting op de rijksweg A12 (Arnhem-Utrecht-Den Haag) en op geringe afstand van de knooppunten Rijnsweerd (A27/A28) en Oudenrijn (A2/A12). Het centrum van de stad (Hoog Catharijne) en het Centraal Station zijn eveneens op enkele autominuten afstand gelegen.

Per openbaar vervoer is het object eveneens goed bereikbaar, zo zijn er diverse buslijnen op enkele minuten loopafstand te bereiken, onder andere buslijnen 47, 66 en 247 richting Utrecht (CS), Houten en Nieuwegein.

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 959 m² b.v.o., onderverdeeld als volgt:
· Ca. 742 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
· Ca. 82 m² showroom-/magazijnruimte op de begane grond;
· Ca. 27 m² entree/toiletten op de begane grond;
· Ca. 54 m² verkeersruimte / opslag op de 1e verdieping
· Ca. 54 m² kantoor-/overige ruimte op de 1e verdieping.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Het is bespreekbaar om Ravenswade 110 en 112 te koppelen met huisnummer 108 waardoor er een veelvoud aan bedrijfs en kantooroppervlak kan ontstaan. Betreffende bedrijfsruimten zijn thans onderling met elkaar verbonden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief o.a.:
Algemeen
· cv-installatie;
· brandslanghaspel(s);
· meterkast voorzien van zelfstandige elektra / gas / watermeters.
Bedrijfsruimte
· 1x elektrisch bedienbare overheaddeur v.v. ruitsecties ca. 4.20 mtr. x ca. 3.60 mtr. (hg x br);
· 2x loopdeuren;
· heaters;
· TL-opbouwverlichting;
· diverse opbouwwandcontactdozen;
· krachtstroomaansluitingen;
· vrije hoogte ca. 6.00 meter;
· vloerbelasting ca. 1.500 kg/m² (begane grond);
· toiletruimte;
· 2x dakkoepels;
· 2x nooduitgangen.
Kantoorruimte
· opbouw verlichtingsarmaturen;
· pantry;
· bestaande scheidingswanden met tussendeuren;
· diverse dubbele wandcontactdozen (230V);
· radiatoren v.v. thermostaatventielen;
· toiletruimte met voorportaal.

PARKEREN
Parkeergelegenheid op eigen terrein

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “De Liesbosch 2013”. De bestemming voor het object betreft: Bedrijven, waarbij bedrijven tot en met categorie 4.2 zijn toegestaan. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de Gemeente Nieuwegein.

HUURPRIJS
€ 59.000,-- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

SERVICEKOSTEN
€ p.m. te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen, als verrekenbaar voorschot op de kosten van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten.

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
Rechtstreeks door huurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

GEVELRENOVATIE
Verhuurder zal het object voorzien van een nieuwe moderne gevel, deuren en kozijnen waardoor er een moderne uitstraling ontstaat. Na de bouwvak 2020 wordt aangevangen met de werkzaamheden.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 59.000,- per jaar
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1978
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 905 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

De buurt waar Ravenswade 108, 3439 LD Nieuwegein zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken