Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
ADRES
Safariweg 203 (3605 MD) Maarssen.

ALGEMEEN
In Maarssenbroek, tussen het station en winkelcentrum Bisonspoor, heeft Het Kwadrant B.V. appartementscomplex MarCS gerealiseerd. MarCS bestaat uit 140 appartementen met op de begane grond en 1e verdieping commerciële ruimten.

In MarCS zijn reeds gevestigd:
• Mr. Sushi
• Espresso Passion
• New York Pizza
• New Style Fitness
• Monkey Town

MarCS ligt naast winkelcentrum Bisonspoor en vormt de verbinding van het winkelcentrum met het station. Op het winkelcentrum met een vloeroppervlak van 25.000 m² zijn ruim 110 winkels gevestigd. Bisonspoor heeft een zeer gevarieerd aanbod en een goede mix van bekende landelijke winkelketens en lokale ondernemers.

LIGGING C.Q. BEREIKBAARHEID
MarCS is gelegen in het hart van het land onder de rook van Utrecht in Maarssenbroek (ruim 40.000 inwoners). Maarssenbroek ligt langs de A2 en heeft middels de noordelijke rondweg van Utrecht een uitstekende verbinding met de rijksweg A27. MarCS ligt op 25 minuten van Amersfoort, 20 minuten van Amsterdam en op 5 minuten vanaf Utrecht. Doordat er gratis parkeerplaatsen aanwezig zijn en het NS Station zich op een steenworp afstand bevindt is MarCS uitstekend bereikbaar. Ieder kwartier vertrekt hiervandaan een trein naar Amsterdam of Utrecht. De bus stopt naast het NS station en hier bevindt zich tevens een taxi standplaats.

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 130 m² b.v.o. commerciële ruimte. Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 65 m² b.v.o.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in casco staat opgeleverd.

PARKEREN
In de parkeergarage van het complex zijn 85 openbare parkeerplaatsen beschikbaar en in de directe omgeving is volop gratis parkeergelegenheid.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN (CONFORM BESTEMMINGSPLAN)
Detailhandel waaronder begrepen winkelondersteunende horeca, dienstverlening, maat-schap¬pelijke voorzieningen met een publieksgericht karakter (baliefunctie), horeca in de categorieën h3 tot en met h7 op de 1e bouwlaag, kiosk, cultuur en ontspanning, sport, terrassen al dan niet overkapt, onderwijs, standplaatsen en evenementen. De functie kantoor is niet toegestaan.

HUURPRIJS
€ 200,-- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

SERVICEKOSTEN EN PROMOTIEBIJDRAGE
Nader te bepalen verrekenbaar voorschot.

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
Voor zover deze niet worden opgenomen in de servicekosten rechtstreeks door huurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290A BW”, gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag op 2 oktober 2012 en aldaar ingeschreven onder nummer 58/2012.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 200,- per m² per jaar
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 130 m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Nabij winkelcentrum

De buurt waar Safariweg 203*, 3605 MD Maarssen zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken