Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
WAAROM GAGELDIJK 31 VOOR U DE BESTE PLEK IS
1. Ligging nabij Ringweg Utrecht-Noord
2. Ligging tussen rijkswegen A2 en A27
3. Landelijk gelegen
4. Uitstekend bereikbaar
5. Voorzieningen op korte afstand

ADRES
Gageldijk 31 te Maarssen.

ALGEMEEN
Het betreft een verhard buitenterrein onder andere geschikt als buitenopslag en opstalplaats voor vrachtwagencombinaties. Het buitenterrein is deels voorzien van stelconplaten en deels asfalt. Stelconplaten en asfalt en drainage met putten.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Gelegen in een landelijke omgeving in het buitengebied van Maarssen nabij de Maarseveense Plassen en Utrecht. Door de centrale ligging is de locatie uitstekend bereikbaar.

Alle voorzieningen zijn voorhanden zowel in Maarssendorp als Utrecht Overvecht daarnaast zijn er recreatievoorzieningen in de nabijheid.

Goede bereikbaarheid met eigen vervoer. De op-/afritten voor de ringweg Utrecht-Noord zijn binnen enkele minuten bereikbaar. De Ringweg Utrecht-Noord staat in directe verbinding met de Rijkswegen A-2 en A-27. Redelijk bereikbaar met openbaar vervoer via busdienst.

OPPERVLAKTE
Het terrein maakt onderdeel uit van een groter geheel waarvan ongeveer 2.000m² verhard buitenterrein voor verhuur beschikbaar.

Deelverhuur van ca. 1.000m² is bespreekbaar.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd en is voorzien van o.a. stelconplaten, asfalt en drainage met putten.

PARKEREN
Ruime parkeervoorziening op eigen terrein is aanwezig, zowel voor vrachtwagencombinaties als personenauto’s.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Buitenopslag en opstalplaats.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 18,-- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 18,- per m² per jaar
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Buitenterrein
Eveneens Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.000 m²

De buurt waar Gageldijk 31, 3602 AH Maarssen zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

030 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken