Plan een bezichtiging

Een bijzonder gezellige plek

Beschrijving

Lees meer
Prachtige villa gelegen in de bosrijke omgeving in het hart van de Utrechtse Heuvelrug en aan de doorgaande weg van Doorn naar Leersum. Het gezellig centrum van Doorn ligt op nog geen 300 meter afstand en is voorzien van diverse supermarkten, speciaalzaken, horeca, banken en diverse kleinere detaillisten. Het pand is omstreeks 1900 gebouwd en in de afgelopen jaren verbouwd én uitgebouwd. Multifunctioneel te gebruiken als bijvoorbeeld: kantoor, gezondheidscentrum, opleidingsruimte of wonen – en werkpand!

Indeling
De indeling van het pand bestaat uit de centrale entree aan de voorzijde van het pand welke dienst kan doen als receptie/wachtruimte of als werkruimte. In de centrale entree vindt men de opgang naar de 1e verdieping van de voorzijde van het pand alwaar klassieke directiekamers zijn ingericht. Tevens beschikt de 1e verdieping over een aparte pantry met vaatwasser en een separaat toilet. Hier vind men ook de opgang naar de zolderruimte welke doormiddel van een vaste trap te bereiken is. Aan de achterzijde vindt men de moderne nieuwbouw welke bestaat uit meerdere ruimten welke kunnen dienen als kantoor, vergaderruimte of educatieruimte. Deze aanbouw heeft vanaf de parkeerplaatsen een eigen entree.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is goed bereikbaar via zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer. Met eigen vervoer: Gelegen aan de doorgaande provinciale weg N225 is het object uitermate goed bereikbaar met het eigen vervoer. De op-/afrit Maarn op de rijksweg A12 bevind zich op ongeveer 4 km afstand en de afritten Maarsbergen (5 km) en Driebergen – Rijsenburg (7km) zijn tevens snel bereikbaar.

Het openbaar vervoer: Diverse bushaltes (voor buslijn 50, 695, N50, 82 en 56) bevinden zich op 200 – 500 meter afstand van de villa.

Parkeervoorzieningen
Met circa 12 parkeerplaatsen op eigen en afsluitbare terrein zeer goede parkeermogelijkheden. In de directe nabijheid is onbetaald parkeren mogelijk.

Oppervlakte
Begane grond: 220 m² verhuurbaar vloeroppervlak;
Eerste verdieping: 147 m² verhuurbaar vloeroppervlak;
Tweede verdieping: 46 m² verhuurbaar vloeroppervlak;
Totaal: 413 m² verhuurbaar vloeroppervlak.
Inclusief het achtergelegen gedeelte (aanbouw): circa 80 m² verhuurbaar vloeroppervlak en 69 m² verhuurbaar vloeroppervlak op de eerste verdieping. Het bruto vloeroppervlak bedraagt 573 m².

SERVICEKOSTEN
De huurder zal voor eigen rekening en risico tijdig contracten met de nutsbedrijven afsluiten voor de levering en het verbruik van gas, water, elektriciteit en glasvezel.

HUURTERMIJN
Bij voorkeur vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens vijf jaar; andere huurtermijn zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor de expiratiedatum.

BETALINGEN
Per maand of per kwartaal vooruit te voldoen.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg, kan op korte termijn.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW- belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
Voor niet- plichtige huurders geldt thans een relatief lage compensatie!

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.

Opleveringsniveau
• Deels houten vloerdelen, deels tapijt
• Data-aansluitingen in de wand
• 4 daklichten
• airco-units
• Pantry op de begane grond en 1e verdieping
• Gescheiden toiletgroepen
• Plafond met opbouwverlichtingsarmaturen
• glad afgewerkte wanden
• alarminstallatie
• cv-installatie, verwarming middels radiatoren
de algemene ruimten zijn voorzien van twee toiletten.
Plan een bezichtiging

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 42.500,- per jaar
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 413 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

De buurt waar Dorpsstraat 26, 3941 JM Doorn zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken