Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Het betreft een zelfstandige winkelunit gelegen aan de Westsingel en zeer nabij het A-1 winkelgebied, met o.a. het Sint Jorisplein, Varkensmarkt, Hellestraat en Langestraat. Ook zeer geschikt als kantoor- of praktijkruimte.
Direct naast het object bevindt zich een COOP- supermarkt.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De historische binnenstad van Amersfoort kent een grote verscheidenheid aan winkels, horeca en musea. Naast de wekelijkse twee markten, een vismarkt en een bloemenmarkt, zijn er in de zomermaanden vele festivals die de stad doen bruisen. Dit alles maakt de stad zeer aantrekkelijk voor toeristen en bewoners.

De Westsingel is gelegen in het centrum van Amersfoort vlakbij het Sint Jorisplein. De locatie kan betiteld worden als een A2-locatie. In de directe omgeving van het pand zijn winkels zoals De Koopman, HEMA, Van Uffelen, Pandora en Iza Sushi & Wok gevestigd.

OPPERVLAKTE
Circa 91 m² VVO gebruiksoppervlak op de begane grond, gezien vanuit de Hellestraat. Vanaf de Westsingels zelf; eerste verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
Pand word casco opgeleverd met eenmalige verstrekking van o.a.:
• Cv-installatie;
• Keuken;
• Toilet;
• Aluminium pui;
• Dubbel glas.

PARKEREN
Parkeergarage Sint Jorisplein is zeer nabij gelegen, zodat er optimale mogelijkheden zijn om (betaald) te parkeren. Laden en lossen is goed mogelijk via de Westsingel.

HUURPRIJS
€ 1.095,-- per maand.

SERVICEKOSTEN
€ 60 per maand te vermeerderen met 21% BTW, ten behoeve van de gezamenlijke passage (schoonmaak, onderhoud rolluik van de passage).

Voor de levering van nutsvoorzieningen is huurder rechtstreeks contractant met de openbare nutsbedrijven.

HUURTERMIJN
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens vijf jaar. Afwijkende huurperiodes zijn bespreekbaar.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg, kan per direct.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW- belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de huurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ- gebaseerde overeenkomst (februari 2015).
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 1.095,- per maand
Servicekosten € 60,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Winkelruimte
Eveneens Horecapand
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 97 m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Nabij winkelcentrum

De buurt waar Westsingel 21, 3811 BA Amersfoort zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken