Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Aan één van de toegangswegen naar de binnenstad van Amersfoort gelegen representatieve kantoorvilla. Het Prinses Julianaplein kenmerkt zich door een diversiteit aan winkels, horeca en zakelijke en financiële dienstverleners.

Deelverhuur mogelijk!

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer
In enkele autominuten zijn de Rijkswegen A28 en de A1 te bereiken. De Stadsring, de belangrijkste verkeersader door het centrum van Amersfoort, biedt via de Hogeweg direct aansluiting op het knooppunt Hoevelaken.

Openbaar vervoer
Het Centraal Station Amersfoort is op tien minuten loopafstand gelegen. Tevens is er een bushalte op slechts één minuut loopafstand gelegen.

INDELING
De indeling van het pand bestaat uit de centrale entree aan de voorzijde van het pand. In de centrale entree vindt men de opgang naar de 1e verdieping van de voorzijde van het pand waar diverse kantoor- en vergaderruimten aanwezig zijn. Opgang naar de zolderruimte welke doormiddel van een vaste trap te bereiken is.

PARKEERVOORZIENINGEN
Met circa 4 parkeerplaatsen op eigen en afsluitbare terrein zeer goede parkeermogelijkheden. In de directe nabijheid is betaald parkeren mogelijk.

OPPERVLAKTE
Begane grond: 24 m² verhuurbaar vloeroppervlak;
Eerste verdieping: 141 m² verhuurbaar vloeroppervlak;
Tweede verdieping: 145 m² verhuurbaar vloeroppervlak;
Totaal: 310 m² verhuurbaar vloeroppervlak.

OPLEVERINGSNIVEAU
• Vloerbedekking / betonlook;
• systeemplafond met TL- verlichting;
• cv-installatie;
• airco- units;
• alarminstallatie;
• toilet;
• pantry.

HUURPRIJS
€ 30.000,- per jaar, te vermeerderen met 21% BTW.

SERVICEKOSTEN
De huurder zal voor eigen rekening en risico tijdig contracten met de nutsbedrijven afsluiten voor de levering en het verbruik van gas, water, elektriciteit en glasvezel.

HUURTERMIJN
Bij voorkeur vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens vijf jaar; andere huurtermijn zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor de expiratiedatum.

BETALINGEN
Per maand of per kwartaal vooruit te voldoen.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg, kan op korte termijn.
B.T.W.
Uitgangspunt is BTW- belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
Voor niet- plichtige huurders geldt thans een relatief lage compensatie!

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.

BIJZONDERHEDEN
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en afkomstig uit ons inziens betrouwbare bron.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 30.000,- per jaar
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1920
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 310 m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Nabij winkelcentrum

De buurt waar Prinses Julianaplein 1a, 3811 NM Amersfoort zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken