Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
De Langestraat is dé winkelstraat in het kernwinkelgebied van Amersfoort. De Langestraat is de afgelopen jaren divers en levendig geworden door o.a. toevoeging van horeca en food gerelateerde retailers. In de directe nabijheid zijn o.a. de volgende retailers gehuisvest: Kruidvat, ANWB, Normal DK, Jac Hensen, Zeeman, de Zuivelhoeve, Daka Sports en Society Shop. Tevens zijn de diverse en veelzijdige horecazaken gelegen in de directe omgeving: Stadscafé In den Grooten Slok, bistro In den Kleinen Hap en bistro Nul33.

De historische binnenstad van Amersfoort kent een grote verscheidenheid aan winkels, horeca en musea. Naast de wekelijkse twee warenmarkten, een vismarkt en een bloemenmarkt, zijn er in de zomermaanden vele festivals die de stad doen bruisen. Dit alles maakt de stad zeer aantrekkelijk voor toeristen en inwoners.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en ook met eigen vervoer. Er is voldoende betaald parkeren in de directe omgeving. De Langestraat is van maandag t/m vrijdag toegankelijk voor autoverkeer tussen 7.00 uur en 11.00 uur.

OPPERVLAKTE
138 m² VVO gebruiksoppervlak, waarvan 92 m² BVO op de begane grond en 46 m² in de kelder/opslag (stahoogte), ingemeten volgens NEN 2580 (meetcertificaat beschikbaar).

Frontbreedte varieert van 3,4 tot 4,95 meter. Vrije hoogte winkel: 2,4 meter, kelder 1,97 meter.

OPLEVERINGSNIVEAU
Pand wordt en recent vernieuwd / gerenoveerd en wordt casco opgeleverd, met eenmalige verstrekking van o.a.:
• Keuken;
• Toilet;
• Aluminium pui (vouw);
• Dubbel glas;
• Glad afgewerkte wanden;
• Meterkast inclusief bemetering t.b.v. levering water en elektra.

PARKEREN
Parkeergarage Beestenmarkt is zeer nabij gelegen, zodat er optimale mogelijkheden zijn om (betaald) te parkeren. Laden en lossen is goed mogelijk.

HUURPRIJS
Huurprijs € 1.995,-- per maand, te vermeerderen met 21% omzetbelasting

SERVICEKOSTEN
Voor de levering van nutsvoorzieningen is huurder rechtstreeks contractant met de openbare nutsbedrijven.

HUURTERMIJN
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens vijf jaar. Afwijkende huurperiodes zijn bespreekbaar.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW- belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de huurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ- gebaseerde overeenkomst (februari 2015).
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 1.995,- per maand
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Winkelruimte
Eveneens Horecapand
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2022
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 138 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

De buurt waar Langestraat 139, 3811 AE Amersfoort zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Sluiten

Recent bekeken