Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
ALGEMEEN
Op het bedrijvenpark Vathorst, direct gelegen aan de Rijksweg A1 is een functionele kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar met een professionele uitstraling en is gerealiseerd op een zichtlocatie direct aan de ontsluitingsboulevard rondom Vathorst. Het verhuurbare vloeroppervlak circa 375 m² bedraagt, verdeeld over de eerste en tweede verdieping.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Vathorst is gelegen ten noorden van Amersfoort langs Rijksweg A1 en maakt onderdeel uit van het nieuwe stadsdeel Vathorst. Naast het bedrijvenpark worden in Vathorst, tot 2011, circa 11.000 woningen gerealiseerd. Ondernemingen die zich reeds in Vathorst hebben gevestigd of gaan vestigen zijn onder meer: Yokogawa, IKEA, Muntz Reclame, For Live, Extron Europe en Reproka Vormgevers.

Door de centrale ligging in het land is Amersfoort vanuit alle windstreken goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Het bedrijvenpark heeft middels de Valutaboulevard, de ontsluitingsboulevard rondom Vathorst, een directe aansluiting op de Rijksweg A1 met op steenworp afstand de A28. Het nieuwe NS-station Vathorst is in gebruik genomen waarmee een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer gegarandeerd is.

PARKEERVOORZIENINGEN
Met circa 6-8 parkeerplaatsen op eigen terrein zeer goede parkeermogelijkheden. In de directe nabijheid is parkeren mogelijk.

OPPERVLAKTE
Beschikbaar voor de verhuur is circa 375 m² v.v.o. kantoorruimte. Eventueel uit te breiden met 60 m² bedrijfsruimte!

OPLEVERINGSNIVEAU
• vlakke gietvloeren;
• gestucte wanden;
• cv-installatie;
• toilet;
• pantry.

HUURPRIJS
€ 42.500,- per jaar, te vermeerderen met 21% BTW.

SERVICEKOSTEN
De huurder zal voor eigen rekening en risico tijdig contracten met de nutsbedrijven afsluiten voor de levering en het verbruik van gas, water, elektriciteit en glasvezel.

HUURTERMIJN
Bij voorkeur vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens vijf jaar; andere huurtermijn zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor de expiratiedatum.

BETALINGEN
Per maand of per kwartaal vooruit te voldoen.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW- belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.

BIJZONDERHEDEN
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en afkomstig uit ons inziens betrouwbare bron.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 42.500,- per jaar
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2018
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 375 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
In woonwijk
Kantorenpark
Nabij winkelcentrum

De buurt waar Hanzeboulevard 18, 3825 PH Amersfoort zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Amersfoort

033 451 25 01 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken